Crea 16

kleuterschool en lagere school

openingsuren van het CLB tijdens zomervakantie

Betreft: openingsdagen Stedelijk CLB Antwerpen tijdens de zomervakantie
ad

ad

Beste ouders en leerlingen,

 

 

Het is bijna zover. De zomervakantie komt eraan! Voor de meesten betekent dat twee maanden niet aan de school denken. Maar er zijn ook leerlingen die dan juist wél vragen en zorgen hebben. Daarom blijft het Stedelijk CLB Antwerpen in de zomer langer open. 

 

Je kan tot en met 14 juli 2020 tussen 8u30 en 16u30 terecht bij één van onze CLB-medewerkers op het centrale adres van het Stedelijk CLB Antwerpen, Biekorfstraat 72, 2060 Antwerpen.  

 

Van 15/07 tot 17/08 sluiten we de deuren, maar vanaf 18 augustus 2020 zijn we terug dagelijks open van 8u30 tot 16u30. 

 

Tijdens de openingsperiodes werken we nog steeds maximaal digitaal. Gesprekken met leerlingen en ouders worden zoveel mogelijk telefonisch, via Skype of via andere alternatieven georganiseerd. Indien je graag een gesprek op het centrum wenst, dan kan dit enkel op afspraak en wanneer aan de veiligheidsvoorschriften kan voldaan worden.

 

Je kan contact nemen met je eigen CLB-medewerker of je kan, voor dringende zaken en indien jouw CLB-medewerker niet aanwezig is, terecht bij één van onze andere medewerkers. 

 

Via het centrale CLB-nummer 03 338 44 88, kunnen we je vertellen wanneer jouw CLB-medewerker bereikbaar is of kunnen we je een afspraak geven met één van onze andere medewerkers. 

 

Chatten met een CLB-medewerker via www.clbchat.be kan ook tot en met 14 juli en vanaf 17 augustus op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 14 tot 21u.

 

 

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

 

 

 

Het team van het Stedelijk CLB Antwerpen 

www.stedelijkonderwijs.be/clb

 

donderdag 25 juni 2020