Raamposter

Hang de poster op

Het Stedelijk Onderwijs bestaat 200 jaar en dat mag iedereen weten. Aan het begin van het schooljaar werden raamposters onder alle leerlingen, cursisten en medewerkers verspreid.
Hangt de poster bij jou al op? Dan maak je kans op een leuke prijs!

Draai 'm om!

De raamposter is dubbelzijdig bedrukt en dat is met een goede reden: tot april 2019 brengen we het nieuws dat het Stedelijk Onderwijs 200 jaar bestaat aan de man door deze kant richting straatzijde te hangen.

Vanaf 8 april 2019 draai je de festival kant richting straat, zodat we met z'n allen reclame kunnen maken voor onze fantastische afsluiter van het feestjaar: het Festival van het Stedelijk Onderwijs op zaterdag 8 juni 2019 in Park Spoor Noord.

Wedstrijd

Hang de poster tegen jouw raam en win een leuke klasuitstap naar ZOO Antwerpen mét een rondleiding achter de schermen.

Deelnemen aan de wedstrijd kan op 2 manieren:

  • Deel een foto van jouw raam waar de poster tegen hangt op sociale media met hashtag #200jaarstedelijkonderwijs.
  • Stuur een foto van jouw raam waar de poster tegen hangt naar 200jaar@stedelijkonderwijs.be en vermeld je school, klas en contactgegevens.

Zit je niet (meer) in een klas, dan mag je de raamposter natuurlijk ook gewoon ophangen uit sympathie om de boodschap van deze bijzondere verjaardag mee te verspreiden.

Veel succes!

Een extra poster bemachtigen

Heb je nog lege ramen die opgevrolijkt mogen worden met de mooie raamposter? Je kan een raamposter bemachtigen aan het onthaal van Lange Gasthuisstraat 15, Lamorinièrestraat 227 of 229.
Wil je er liever eentje ontvangen met de post? Vraag dan een raamposter aan door een mail met je gegevens te sturen naar 200jaar@stedelijkonderwijs.be.