Aan de Stroom

kleuter- en lagere school

Filmpjes

Reuze-polonaise bij carnaval 2019, ook op zender atv te zien.

Uit volle borst zongen onze kinderen het Lied der Officiële School na een fantastische projectweek over 200 jaar Stedelijk Onderwijs. (met dank aan de mama van Leon Eva D'hondt voor het fimpje)

 

Ook volksdansen mocht niet ontbreken. Met alle kinderen van het tweede tot zesde leerjaar dansten we zoals toen.... (met dank aan de mama van Leon Eva D'hondt voor dit filmpje). 

Ook te volgen op Instagram @dance_alicious waar je meer dansjes te zien krijgt die je kan oefenen. Succes!

Om 'Wielergekste school' van Vlaanderen te worden deden de leerlingen van de 6de klas mee aan 5 challenges. Aan deze van de WK-tekening deden zowel kleuters als kinderen van de lagere school mee.

Om 'Wielergekste school' van Vlaanderen te worden, deden de leerlingen van de 6de klas mee aan 5 challenges. Een WK-choreo met de fiets stond ook op het programma.

Om 'Wielergekste school' van Vlaanderen te worden, deden de leerlingen van de 6de klas mee aan 5 challenges. Dit was de ultieme uitdaging: een WK-parcours ontwerpen, opstellen én begeleiden voor alle klassen van onze school (kleuters en lagere school). Elk leerjaar had kledij in 1 van de 5 kleuren van de wereldkampioenentrui aan. Het werd een kleurrijk succes!

De kinderen van 3a en 3b gaven een concert in Hof Ter Schelde. Knappe muzikanten, trotse juffen en ontroerde bewoners waren het resultaat. Jong en oud genoot.