Academie Borgerhout

muziek - woord

Corona kanaal

CORONA UPDATE 1 september 2021  

  • Goed nieuws: alle lessen gaan vanaf 1 september voor iedereen in de academie of de wijkafdeling door, ook de koren en blaasorkesten en de combo's kunnen weer samen repeteren.
  • De afstandsnormen vervallen, ook voor blazers en zangers.
  • Was telkens je handen bij binnen-en buitengaan van de academie aub.
  • De ingang blijft aan de achterkant van het gebouw, langs de speelplaats.
  • Alle leerlingen vanaf 12 jaar en ouders dragen een mondmasker binnen in de gangen van het gebouw. Tijdens de lessen mag iedereen zijn/haar mondmasker uitdoen.
  • Ouders zetten hun kinderen nog steeds zo veel mogelijk af op de speelplaats waar ze door de leerkrachten worden opgehaald. Na de les kunnen de kinderen op de speelplaats terug worden opgehaald. 
  • Kom niet naar de academie bij vermoeden van corona, dus wanneer je symptomen hebt. Contacteer dan best je huisarts. 

 

Heb je nog vragen?
Mail gerust naar: info@academieborgerhout.be 

Hartelijk,
Het academieteam

Welke persoonsgegevens delen we bij contacttracing aan Eerstelijnszone Antwerpen?

Als er een coronabesmetting wordt vastgesteld in je klas zullen we de vraag krijgen om je contactgegevens door te geven aan Eerstelijnszone Antwerpen. Ze staan in voor de opvolging van de contacttracing.  

Uiteraard geven we je (contact)gegevens nooit zomaar aan iedereen door. In dit geval is het wel belangrijk om mee te werken met de contacttracers en Eerstelijnszone Antwerpen. Als je er niet mee akkoord dat we je gegevens doorgeven aan de Eerstelijnszone Antwerpen kan je dat melden aan het secretariaat.

Als de contacttracers hierom vragen delen we volgende persoonsgegevens: Je volledige naam, geboortedatum, adres, e-mailadres, telefoonnummer, de datum van je covid test/resultaat en je moedertaal.  

Weet je soms niet of je kind naar les mag komen? Deze flow kan je helpen om de juiste beslissing te nemen:

beslissingsboom