Academie Ekeren

muziek - woord - beeld

Update coronamaatregelen

Update 30 augustus: Ook het Deeltijds Kunstonderwijs kan het nieuwe schooljaar volledig starten in fase geel.

Wij zijn enorm blij te kunnen verkondigen dat we in september volledig van start kunnen gaan.

De voorbije periode stelden we alles in het werk om ervoor te zorgen dat de lessen veilig en volledig corona-proof kunnen doorgaan. 
We geven je graag de maatregelen mee die van kracht zullen zijn als je les komt volgen in onze academie:

Hou hiermee rekening als je naar Academie Ekeren komt:

 • Ben je 12 jaar of ouder? Hou dan je mondmasker op, ook tijdens de les. (Voor blazers, zangers en leerlingen woord volgen andere afspraken via de leraar.)
   
 • Zowel in de hoofdschool als in onze vestigingsplaatsen zetten ouders hun leerlingen steeds af aan de ingang, enkel leerlingen en personeel betreden het academiegebouw. 
   
 • Was je handen bij het binnenkomen van de school. Op de speelplaats staat een mobiele wasbak en zijn de nodige producten en papieren doekjes aanwezig.
   
 • Zowel bij het binnenkomen van de school (speelplaats) als in het gebouw volg je het circulatieplan met één ingang, één richting doorheen het gebouw en één uitgang.
   
 • Ben je een risicopatiënt? Breng dan zeker je leerkracht op de hoogte, we zoeken dan samen naar de beste manier om je veilig les te geven. 
   
 • Blijf thuis wanneer je ziek bent.

Wij zorgen ervoor dat de lokalen voortdurend goed geventileerd worden. Lokalen en gebruiksmaterialen worden regelmatig grondig gereinigd. 

 

dinsdag 21 april 2020