Academie Wilrijk

muziek - woord - beeld

2014 - 2015 A-mee-zing

Vanaf september start in de Academie Wilrijk het kinderkoor A-MEE-ZING, een fonkelnieuw kinderkoor onder leiding van juf Birgitte!!!

Want zingen is de basis van alles! Denkt u maar eens na: als u zich goed voelt, dan neuriet of zingt u toch vrolijk mee met een deuntje op de radio? Of als het eens wat minder gaat, dan vindt u troost bij die ene ballad. Of gewoon ’s morgens als u opstaat, dan zingt u misschien ook onder de douche! In  de Academie Wilrijk geloven we alleszins heel sterk in de stem als het uitdrukkingsmiddel bij uitstek! Daarom starten we volgend schooljaar met een kinderkoor onder leiding van juf Birgitte, één van onze ervaren AMV-leerkrachten.

We richten ons in de eerste plaats op de leerlingen van de muziekinitiatie (6-7 jaar) en de leerlingen uit L1 en L2 uit de muziek-,woord- en beeldafdeling. Het worden wekelijkse uurtjes waarin actief en enthousiast musiceren centraal staat, waar de kinderen met veel fantasie zullen zingen en zo al op jonge leeftijd hun stem leren gebruiken op de juiste manier! Dit zal ongetwijfeld bijdragen tot de verdere muzische ontwikkeling van de leerlingen!

Het nieuwe kinderkoor is ter aanvulling van het vaste programma; het dient met andere woorden niet als vervanging van bvb. samenzang.
Inschrijving in het kinderkoor is gratis!

Aan alle kinderen met veel mee-zing-zin: welkom!!

A-MEE-ZING