Academie Wilrijk

muziek - woord - beeld

Slagwerkles in het Fort van Edegem

Academie Wilrijk en het Edegems Harmonie Orkest (EHO) slaan de handen in elkaar en leiden vanaf september een nieuwe generatie Edegemse slagwerkers op.
cimbalen

Heb je zin om reusachtige pauken, een spiksplinternieuwe marimba en toffe drumstellen te leren bespelen? Dan zit je vanaf september 2019 goed in het repetitielokaal van EHO in het Fort van Edegem.

Bart Van Aken, ervaren slagwerkleraar aan onder andere Academie Wilrijk, geeft er wekelijks slagwerkles aan groepjes van 3 tot 4 leerlingen. Daarnaast volg je 2 uur per week Muziekatelier in Edegem, Wilrijk of Aartselaar zodat je een stevige muzikale basis ontwikkelt.

Leerlingen die de smaak te pakken hebben, kunnen na verloop van tijd meespelen in het Edegems Harmonie Orkest of een ander orkest in de buurt. Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan samen muziek spelen?

We hebben voor het eerste jaar een beperkt aantal plaatsen voorzien. Wees er dus snel bij! De lessen staan open voor iedereen vanaf 8 jaar, dus ook volwassenen, met of zonder voorkennis.

Met vragen kan je bij bart.vanaken@so.antwerpen.be terecht.

dinsdag 4 juni 2019