Academie Berchem

muziek - woord - beeld

Kidsconcert | De ware verhalen van de leugenbaronzondag 29 maart 2020

uitstap Academie Muziek Woord

‘Kom, ga zitten en luister. Nee! Niets te maren! Ga zitten en luister naar wat ik te zeggen heb. Knoop het goed in je oren. Ik vertel, en jij luistert! Ik hier, jij daar! En anders hak ik je oren eraf. Want ik ben goed in precisiewerk!’ Je doet maar beter wat hij zegt. De verhalen van baron von Münchhausen mogen dan wel zo doldwaas zijn dat ze onmogelijk echt gebeurd kunnen zijn, de baron en zijn geliefde paard Theofiel dulden geen tegenspraak wanneer ze hun ‘waargebeurde’ avonturen vertellen. Terwijl iedereen weet dat het leugens zijn… Toch?

Op zondag 29 maart plannen we met de kinderen van Muziekatelier, Woordatelier en Kunstenbad een klasuitstap naar de Koningin Elisabethzaal om daar de voorstelling ‘De ware verhalen van de leugenbaron’ te gaan bekijken. Acteur van dienst is Ivan Pecnik, ook leraar aan onze academie. De teksten zijn van Siska Goeminne. De muziek van Haydn wordt uitgevoerd door het “Antwerp Symfony Orchestra”. Ook andere kinderen van de academie kunnen mee naar de voorstelling. Let wel: het aantal plaatsen is beperkt!

uur: afspraak om 10.30 uur (voor de voorstelling van 11 uur) in de hal van de Koningin Elisabethzaal | Astridplein 26 Antwerpen.
prijs: €12 per persoon tot 12 jaar / €17 per persoon + 12 jaar
inschrijven: ENKEL via mail naar (erik.bongers@so.antwerpen.be of kristel.verpoten@so.antwerpen.be).
Je ticket wordt enkel gereserveerd als het betaald is! Betalen doe je voor 14 maart op het secretariaat van de academie of via overschrijving naar BE03 0910 1734 9184 (Academie Berchem) met vermelding van de naam van je kind en het aantal tickets. Niet betaalde tickets worden op 15 maart geschrapt.