Accent

kleuter- en lagere school

Contact

Adres

kleuter- en lagere school

Jules Baeckelmanslaan 29

2660 Hoboken

T 03 291 13 70 (lagere school) - 03 830 42 99 (kleuterschool)

accent@so.antwerpen.be

Show on map

kleuterschool

Romestraat 20

2660 Hoboken

T 03 432 30 70

accent@so.antwerpen.be

Show on map

Via openbaar vervoer

Openbaar vervoer naar de Jules Baeckelmanslaan:

Tram 10 en bus 290 en 295 stoppen aan de halte 'Karel Meyvis' vlakbij de school.  U wandelt de Salesianenlaan in en neemt hier de eerste straat rechts.  Nu bevindt u zich al in de Jules Baeckelmanslaan. 

Openbaar vervoer naar de Romestraat:

Bus 1, 290, 291 en 295 stoppen aan de halte 'Klaverbladdreef' vlakbij de school.  U wandelt de Romestraat in en neemt hier de eerste straat links.  Nu bevindt u zich in de Parijslaan, waar zich de ingang van de school.  Schuin over het tankstation ziet u een wandelwegje naar de school.

Via velo

Met de fiets naar de Jules Baeckelmanslaan:

vanuit Hemiksem: Rij op de Sint-Bernardse Steenweg richting Kiel.  U slaat rechtaf aan het kruispunt met de Salesianenlaan (kruispunt aan Don Bosco).  Hier fietst u weer de eerste straat op uw rechterkant in en dan bevindt u zich in de Jules Baeckelmanslaan.
vanuit Kiel: Rij op de Sint-Bernardse Steenweg richting Hemiksem.  U slaat linksaf aan het kruispunt met de Salesianenlaan (kruispunt aan Don Bosco).
Hier fietst u de eerste straat op uw rechterkant in en dan bevindt u zich in de Jules Baeckelmanslaan.
 

Met de fiets naar de Romestraat:

 vanuit Hemiksem: Rij op de Sint-Bernardse Steenweg richting Hoboken.  Aan de bushalte 'Klaverbladdreef' fietst u op uw linkerkant de Romestraat in.  Hier neemt u de eerste straat op uw linkerkant en fietst u de Parijslaan in.  Schuin over het tankstation ziet u een wandelwegje naar de school.

vanuit Hoboken: Rij op de Sint-Bernardse Steenweg richting Hemiksem.  Aan de bushalte 'Klaverbladdreef' fietst u op uw rechterkant de Romestraat in.  Hier neemt u de eerste straat op uw linkerkant en fietst u de Parijslaan in.  Schuin over het tankstation ziet u een wandelwegje naar de school.

Via auto

Met de auto naar de Jules Baeckelmanslaan:

vanuit Hemiksem: Rij op de Sint-Bernardse Steenweg richting Kiel.  U slaat rechtaf aan het kruispunt met de Salesianenlaan (kruispunt aan Don Bosco).  Hier rijdt u weer de eerste straat op uw rechterkant in en dan bevindt u zich in de Jules Baeckelmanslaan.
vanuit Kiel: Rij op de Sint-Bernardse Steenweg richting Hemiksem.  U slaat linksaf aan het kruispunt met de Salesianenlaan (kruispunt aan Don Bosco).
Hier rijdt u de eerste straat op uw rechterkant in en dan bevindt u zich in de Jules Baeckelmanslaan.

Met de auto naar de Romestraat:

vanuit Hemiksem: Rij op de Sint-Bernardse Steenweg richting Hoboken.  Aan de bushalte 'Klaverbladdreef' slaat u linksaf de Romestraat in.  Hier neemt u de eerste straat op uw linkerkant en rijdt u de Parijslaan in, waar u kan parkeren.  Schuin over het tankstation ziet u een wandelwegje naar de school.

vanuit Hoboken: Rij op de Sint-Bernardse Steenweg richting Hemiksem.  Aan de bushalte 'Klaverbladdreef' slaat u rechtsaf de Romestraat in.  Hier neemt u de eerste straat op uw linkerkant en rijdt u de Parijslaan in, waar u kan parkeren.  Schuin over het tankstation ziet u een wandelwegje naar de school.