Stedelijke basisscholen

Een kleuterschool of lagere school in jouw buurt

Inschrijven

speelplaatsStaat je toekomstige kleuter al te popelen? Of wil je kind graag van school veranderen? Zoek een school in je buurt via onze scholenzoeker. Op die manier krijg je heel snel een beeld van onze kleuter- en lagere scholen én van hun troeven.

Om te kunnen inschrijven in één van onze kleuter- of lagere scholen moet je je kind eerst aanmeldenAanmelden met voorrang voor het schooljaar 2018-2019 kan vanaf 9 januari van 9.30 uur tot en met 23 januari 2018 tot 17 uur. Tijdens deze periode kunnen kinderen die een broer of zus hebben in een bepaalde school aangemeld worden in diezelfde school. Dit geldt ook voor kinderen van personeel. Aanmelden zonder voorrang kan vanaf 8 februari van 9.30 uur tot en met 6 maart 2018 tot 17 uur. Tijdens deze periode kunnen alle kinderen aangemeld worden en kan je als ouder een voorkeur voor bepaalde scholen opgeven.

Heb je een school gevonden via onze schoolzoeker, maar is de aanmeldingsperiode voorbij? Neem dan rechtstreeks contact op met de school. Zij kunnen je kind inschrijven als er nog vrije plaatsen zijn. Een overzicht van de vrije plaatsen per regio en per klas vind je ook op de website van meld je aan.