CLB

Stedelijk Centrum voor Leerlingenbegeleiding

Bereikbaarheid tijdens de zomervakantie

De zomervakantie betekent voor de meesten twee maanden niet aan de school denken. Maar er zijn ook leerlingen die dan juist wél vragen en zorgen hebben. Daarom blijft het Stedelijk CLB Antwerpen ook tijdens de zomer langer open.

Vanaf 18 augustus om 8u30 is het Stedelijk CLB Antwerpen geopend en helpen we je graag verder met vragen of bezorgdheden. 

Gesprekken met leerlingen en ouders worden zoveel mogelijk op afstand georganiseerd (telefonisch, via Skype of via andere alternatieven). Indien het toch noodzakelijk is fysiek bij elkaar te komen, kan dit enkel na afspraak en op het CLB (Biekorfstraat 72, 2060 Antwerpen, 03/338 44 88).

Misschien heb je de gegevens van jouw CLB-medewerker zelf al en kan je rechtstreeks contact nemen. Mocht dat niet zo zijn of is de medewerker niet bereikbaar, dan kan je bellen naar het centrale CLB-nummer 03/338 44 88. Onze medewerkers aan het onthaal helpen je graag verder.

CLB-chat

Chatten met een CLB-medewerker via www.clbchat.be kan ook vanaf 17 augustus op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 14 tot 21u.