Crea 16

kleuterschool en lagere school

Peuterklassen

Kpa met juf Patsy

kpa

Kpb met juf Lio

kpb

 
 
poot

Afgelopen weken kregen we in de kippenklas bezoek van 3 lieve beren en een klein deugnietje met gouden lokjes. We hebben samen berenpap gemaakt, gesmuld, beren geknutseld en nog veel meer. We sloten af met ons allereerste toneeltje voor onze mama's en papa's. Beregezellig!

 
 
spin

Kriebel kriebel spin... ik kriebel op je kin! Bang voor spinnen? Wij alvast niet hoor :-) Marylin de dikke spin kwam in ons klasje aangetrippeld. We zochten binnen, buiten, in alle hoekjes naar haar spinnenweb, maar konden het niet vinden. Dan maar zelf een web knutselen en een paar glitterspinnenvriendjes ook ineens erbij. Wist je trouwens dat spinnen ook heel graag turnen met onze parachute! 

 
 
bewegen

Bewegen vinden wij reuzetof!

 
 
pannenkoek

Samen met Koos framboos en Kaatje Chocolaatje pannenkoeken maken en smullen. Nadien schrijfdansen op het lied van de pannenkoek .

 
 
buik

Wij hebben een mini babyboom in onze klas. Perfecte gelegenheid om ons helemaal onder te dompelen in de babywereld.
We kregen zelf een dikke buik, keken naar onze babyfoto's en knutselden onze mama's met een zwangere buik.

 
 
sint

 

 
 
p

Zo spannend! Deze leuke dingen deden wij al in onze konijnenklas: schilderen, in de turnzaal spelen, muziek maken, smoothies drinken, buiten spelen, drinken en knabbelen, ...

yo

De kinderen can 5A gingen begin maart samen knutselen en yoga oefenen met de instappertjes van juf Patsy en juf Lio

ft

Het is een beetje een gekke tijd. Al die mensen met mondmaskers enzo. Toch waren we heel blij dat we (terug) naar school konden. Zo hebben we nog met onze vriendjes kunnen spelen en er een leuk einde van het schooljaar van kunnen maken.