De Beren

kleuter- en lagere school

Team van de kleuterschool

Kim Roelandts

Computers zijn niet echt mijn ding, maar die kleinste kleuters des te meer. Ik geniet ervan om die kleine ukkepukken te zien opgroeien in de loop van het schooljaar tot flinke, en toch ook al, zelfstandige kleuters.

Buiten spelen en lekker vuil worden, schilderen met onze vingers, koekjesdeeg kneden met onze handen, tiktak naspelen, ... de kinderen (en ik) vinden dit superleuk!

Ragna Roelandts

Kinderen al spelenderwijs vanalles aanleren vind ik heel boeiend om te doen. Van de nog hele kleine kleuters die ze zijn als ze starten in september, de kinderen zien evolueren tot al flinke en zelfstandige kleuters in juni, dat doet me plezier. 

Kleuterjuf zijn is de leukste job die ik me kan indenken en ik kom dan ook met veel plezier elke dag werken.

Linse De Prince

Na enkele jaren in verschillende scholen te staan, heb ik nu mijn thuis gevonden. Het team en de kinderen zijn geweldig!

Elke dag is anders, elk kind is anders en dat maakt juf zijn zo leuk.
Ieder jaar groeien en evolueren de kinderen. Hoe je ze de eerste dag ziet binnenkomen en de laatste dag ziet gaan, maakt me trots.

Zoë Ams

Lesgeven op duizend en één creatieve manieren, maakt het afwisselend en fijn.
Het is een plezier om hen elke dag te zien bijleren en hun juf te kunnen zijn!

Veronique Borré

Met kleuters werken is een passie.
En de zorg komt recht uit mijn hart.
Als een echte duizendpoot help ik iedereen een hand.

Als peuter kom je binnen en als echte kleuter ga je buiten.
We leren zingen, knutselen, dansen en doen dit  al spelend in de klas.
We leren met veel plezier tekenen op fantastische muziek.

Ine Gauwloos

Na mijn mama jaren enthousiast te horen vertellen over het beroep van kleuterjuf was ik helemaal overtuigd. Met heel veel plezier verwelkom ik elk jaar nieuwe kindjes in mijn klas om dan op het einde van het schooljaar ze met verdriet in mijn hart terug te laten gaan.
Gelukkig is het steeds snel 1 september :-)

 

Kim Messiaen

Ik ben afgestudeerd als kleuterjuf in 1997. In de loop van de jaren heb ik met alle leeftijdsgroepen gewerkt. Het spontane van de kleuters vind ik elke dag opnieuw heel leuk en hen op hun niveau nieuwe dingen aanleren boeit me enorm en is steeds weer een uitdaging!

Liliane De Backer

Verjaardagskronen maken kan ik als de beste! Creatief bezig zijn, samen met de kleuters, vind ik heel erg leuk. Knutselen, verven, knippen en plakken, ze mogen alles bij mij komen oefenen en leren.

Alle kleuters gaan wekelijks turnen bij juf Ina. Ze hebben hier niets speciaal voor nodig, maar turnen in goed zittende kledij waar ze makkelijk in kunnen bewegen is wel leuker. Ook kousen die ze zelf kunnen aan en uit doen is een pluspunt!