De Wereldreiziger

kleuter- en lagere school

Onze klassen

De Wereldreiziger heeft 2 vestigingen.

Kleuterschool De Wereldreiziger | Provinciestraat 110 | 2018 Antwerpen
Middenin het centrum van de drukke metropool Antwerpen, vlak naast de Antwerpse dierentuin en het imposante Centraal Station, ligt een uitzonderlijke oase van rust.
Achter een bescheiden schoolgevel gaat een uitnodigend kinderparadijs schuil. Deze droomlocatie garandeert kleuters en ouders een plek waar het jonge kind centraal staat.
Hier kan een kleuter zijn talenten maximaal ontplooien en heeft hij bovendien automatische een gegarandeerde toegang tot de lagere school in de Quellinstraat.

Deze kleuterschool heeft een instapklas, een 1ste kleuterklas, een 2de kleuterklas en een 3de kleuterklas.
Wil je meer weten over het team … volg dan deze link

Basisschool De Wereldreiziger | Quellinstraat | 2018 Antwerpen
Dit moderne gebouw, op hinkelafstand van het Stadspark, biedt een thuis aan een kleuterschool en een lagere school middenin het bruisende hart van Antwerpen, midden in het leven en hierdoor verbonden met zowel het heden als de toekomst.

Niet enkel zet De Wereldreiziger in op een stevige cognitieve basis en een uitdagend leerklimaat voor iedereen, maar de school is bovendien ook een bruggenbouwer naar het vervolgonderwijs toe. In hetzelfde gebouw heb je immers ook nog een secundaire school. De onderwijssite Quellinstraat 31 staat immers garant voor onderwijs vanaf 2,6 jaar tot en met 18 jaar.

Deze basisschool heeft een 1ste kleuterklas, een 2de kleuterklas en een 3de kleuterklas, en daarnaast ook nog twee klassen van elk leerjaar van de lager school. 
Wil je meer weten over het team … volg dan deze link.