Encora

Centrum voor Volwassenenonderwijs

Open leercentrum

open leercentrum op de campus grotesteenweg 224Campus Grotesteenweg 224, 2600 Berchem-Antwerpen (open leercentrum, eerste verdiep)
In het openleercentrum op de campus grotesteeenweg staan computers waaraan je kan werken wanneer het je uitkomt. Alle programma's die gebruikt worden in de lessen zijn geïnstalleerd op deze computers. Er zijn ook evenveel laptopwerkplekken met internet waar je aan je eigen laptop kan werken. 
Openingsuren: maandag tot donderdag van 08.15 tot 21.00 uur en vrijdag van 08.15 tot 16.00 uur.
 

Campus Eikenstraat 8, 2000 Antwerpen (Webstek)
Als cursist volwassenenonderwijs heb je toegang tot het Open Leercentrum Webstek. 
Meld je eerst aan op het secretariaat op de eerste verdieping.  De medewerkers zullen je de weg wijzen naar het open leercentrum.  
Daar kan je dan tijdens de openingsuren gebruik maken van de computers. Je kunt er aan een taak werken, op de elektronische leeromgeving (ELO) aanloggen of surfen op het internet.

Sommige lesgevers plannen ook met de voltallige klas een bezoekje aan het OLC om meer uitleg te geven over de elektronische leeromgeving of om aan een taak te werken of om een opdracht te maken.

Het Open Leercentrum Webstek is iedere lesavond geopend (maandag tot en met donderdag) van 17:00 tot 18:15 uur.

foto van het open leercentrum in de Van AerdstraatLesplaats Van Aerdtstraat 63, 2060 Antwerpen (Eiland)
in het Eiland vind je de schoolbibliotheek en het open leercentrum (OLC) voor NT2-cursisten. Wie les volgt op de lesplaatsen Desguinlei en Kipdorpvest kan hier ook terecht. Hiervoor heb je een studentenkaart nodig die je gratis kan verkrijgen op het secretariaat.
webcatalogus en openingsuren van de schoolbibliotheek

Lesplaats Nerviërsstraat 3, 2018 Antwerpen (@trium)
In het @trium vind je de schoolbibliotheek en het open leercentrum (OLC). Hiervoor heb je een studentenkaart nodig die je gratis kan verkrijgen op het secretariaat.
De webcatalogus en openingsuren van de schoolbibliotheek