Encora

Centrum voor Volwassenenonderwijs

Open leercentrum en bibliotheek

open leercentrum op de campus grotesteenweg 224Campus Grotesteenweg 224-226, 2600 Berchem-Antwerpen (Agora, lokaal 1100)
Als cursist heb je toegang tot het openleercentrum en die bibliotheek die zich op de eerste verdieping bevinden. Je kan er gebruik maken van de computers of je eigen laptop op het internet aansluiten, boeken of tijdschriften ontlenen, aan een taak werken, op de digitale leeromgeving aanloggen of surfen. Tijdens de openingsuren van de bibliotheek kan je er ook terecht voor ondersteuning als je moeite hebt met de ELO, werken op de computer, begrijpen van opdrachten… 

Wil je met andere cursisten/studenten in een klein groepje samenwerken in één ven de lokaaltjes in het openleercentrum? Dan kan je zelf een plaatsje reserveren op de kalenders (huidige en volgende week) die uithangen aan lokalen 1111, 1112 en 1113. Ook de lokalen 1105, 1106, 1107 en 1109 die vrij zijn mag je gebruiken; maak het lokaal wel vrij voor studenten/medewerkers die het lokaal reserveerden.

Webcatalogus en openingsuren van de schoolbibliotheek. Je kan doorlopend gebruik maken van de ruimtes in onze Agora en cafetaria.

foto van het open leercentrum in de Van Aerdstraat

 

Lesplaats Kipdorpvest 24, 2000 Antwerpen (Eiland)
In het Eiland vind je de schoolbibliotheek en het open leercentrum (OLC) voor NT2-cursisten van richtgraad 1 en 2. Hiervoor heb je je identiteitskaart of een studentenkaart nodig die je gratis kan verkrijgen op het secretariaat.
Webcatalogus en openingsuren van de schoolbibliotheek