Encora

Centrum voor Volwassenenonderwijs

Arabisch

Over de opleiding

Nieuw aanbod vanaf februari 2022: Arabisch op de werkvloer.

De meeste van onze modules Arabisch starten in september. Heb je al een beperkte voorkennis (dat wil zeggen dat je al een eenvoudige zin kan vormen, al dan niet met gebruik van werkwoorden, of je volgde vroeger al eens een module Arabisch) en wil je toch al starten in het voorjaar 2022 dan kan je in februari beginnen met de opleiding 'Arabisch op de werkvloer'.

 

Arabisch leren? Bij Encora ben je aan het juiste adres!
Het Arabisch is een wereldtaal die door ongeveer 380 miljoen mensen in verschillende landen wordt gesproken. De Arabische taal opent een hele nieuwe wereld voor je. Kom bij ons een cursus Arabisch volgen, ontdek de prachtige kalligrafie, maak kennis met fascinerende Arabische mensen en hun cultuur...

Nieuw vanaf schooljaar 2021-2022:

  • Voor Arabisch komt er een beginnerscursus 1.1 in volledig afstandsonderwijs  op zaterdag.
  • Daarnaast biedt Encora ook voor de eerste keer niveau 1.2 aan op maandagavond in volledig afstandsonderwijs. Er is wel steeds een verplicht evaluatiemoment op school op het einde van de module (1 contactmoment). Ook is het mogelijk dat de leerkracht je zal vragen om naar school te komen voor de eerste les. Zo kan je kennismaken met de groep en een aantal praktische zaken regelen (uitdelen van cursusmateriaal, info over het gebruikte lesplatform, …).
  • Voor de andere modules is het mogelijk dat er een digitale component aanwezig is in de lessen. Dit betekent dat de lesgever samen met de cursisten bekijkt welke lesmomenten (een 6-tal) er vervangen kunnen worden door afstandslessen en afstandstaken.

Officiële benaming opleiding: Arabisch richtgraad 1-2

Als je niet zeker bent voor welke module je moet inschrijven, leg je een niveaubepaling af. 
Klik hier om de online niveaubepaling te starten.
Je krijgt een bevestiging via e-mail met daarin het niveau waarvoor je je kan inschrijven.

Laatste aanpassing van deze pagina: 23/12/2021

Secretariaat

Heb je een vraag over je inschrijving? Neem contact op met het secretariaat.