CVO Encora

stedelijk volwassenenonderwijs

Over de opleiding

Officiële benaming opleiding: Grimeur / Schoonheidspecialist-adviseur, modules: basistechnieken make-up, gevorderde technieken make-up, gespecialiseerde make-up

Leer in deze modules alle technieken om je oogmake-up te doen stralen met perfecte wenkbrauwen en wimpers.

  • In 'basistechnieken make-up' ligt de focus op wenkbrauwen en wimpers: Hier leer je de wenkbrauwen meten (browmapping), harsen/epileren en bijtekenen. Je leert ook de wimpers en wenkbrauwen kleuren met oxidatieverf of een plantaardig alternatief. Je leert de kleuren en vormen aanpassen aan het individueel model.
  • Daarna volg je de module 'gevorderde technieken make-up' ‘Brows’: Hier leer je ‘Hennabrows’ en ‘Browlamination’ toepassen en afwerken met make-up. Je leert een intakeformulier en nazorgkaart opmaken voor deze behandelingen. We houden telkens rekening met de persoonlijkheid en passen onze kleuren en technieken aan.
  • In de 'gespecialiseerde make-up' ‘Lashes’ leer je een ‘Lashlifting’ toepassen, aangepast aan vorm/lengte van de wimpers en wens van de klant. Je leert een intakeformulier en nazorgkaart opmaken voor deze behandeling. Je leert tijdelijke valse wimpers kleven en afwerken met make-up. We houden telkens rekening met de persoonlijkheid van onze klant/model.

Online infopagina 
Wens je meer info? Bekijk de infopagina van deze opleiding. 

Laatste aanpassing van deze pagina: 07/12/2023

Secretariaat

Heb je een vraag over je inschrijving? Neem contact op met het secretariaat.

Trajectbegeleiding

De trajectbegeleiding organiseert infosessies en intakegesprekken en helpt cursisten het juiste traject te volgen. 

Klik hier voor meer info over de trajectbegeleiding voor deze opleiding.