Encora

Centrum voor Volwassenenonderwijs

Cinema 4D

Over de opleiding

Officiële benaming opleiding: Webdesigner, module: Programma upgrades

Ben je klaar om je eerste grote stappen te zetten binnen de derde en vierde dimensie van productvisualisaties, broadcasting, computerspellen en andere 3D multimedia visualisaties voor kunst, entertainment, wetenschap, architectuur, techniek  en reclame?
In deze twee modules leer je droomwerelden daadwerkelijk realiseren.

Tijdens de lessen train je jezelf aan de hand van vele oefeningen in het ontwerpen, modelleren, textureren en belichten van ruimtes, objecten en figuren.

Vervolgens ga je de modellen leven in blazen. De vierde dimensie: tijd.

Je onderzoekt hoe je botstructuren kunt aanleggen, figuren kunt laten bewegen, camera's kunt laten rondzwaaien, deeltjes kunt laten exploderen, zwaartekracht toepassen, haartjes implanteren en nog veel meer... je eigen fantasie is de enige limiet.

In de klas werken we met het Cinema 4D pakket. Deze keuze berust op het goede instapniveau en de bijzonder brede toepassingsmogelijkheden. Bekijk hier een filmpje over het Cinema 4D pakket.

 

Het is de bedoeling om voor projecten samen te werken met de indie game developers van webgames, zodat je werk direct in een interactieve, online omgeving kan worden opgenomen!

Laatste aanpassing van deze pagina: 11/06/2021

Trajectbegeleiding

Joke Vaes

Bij de trajectbegeleiding kan je terecht voor meer informatie over onze opleidingen. Wij organiseren infosessies en intakegesprekken om cursisten naar het juiste traject te leiden. 

Klik hier voor meer info over de trajectbegeleiding voor deze opleiding.

Secretariaat

Klik hier voor de contactgegevens van het secretariaat.