Encora

Centrum voor Volwassenenonderwijs

Photoshop

Over de opleiding

Photoshop wordt beschouwd als de industriestandaard voor zowel drukwerk, fotografie als voor het internet wat betreft digitale beeldbewerking. In deze modules leer je hoe de verschillende functies van Photoshop werken en hoe je ze kan toepassen om afbeeldingen te bewerken naar jouw wens. We richten ons in verschillende modules tot Desktop-Publisher, webdesigners en fotografen.

Je kan na de basismodules je kennis verder uitdiepen in Photoshop 3 en 4, creatief aan de slag in de Photoshop Workshops of op fotografisch vlak panorama's, HDR, handelingen, RAW,... gaan uitdiepen of een module Lightroom gaan volgen. Kijk op het uurrooster om te zien welke modules worden ingericht.

Infosessie

Bekijk hier de online infosessie over de opleiding fotograaf.

We geven een infosessie over de opleiding grafisch vormgever, Illustrator, InDesign en Photoshop op dinsdag 2 juni 2020 van 19.00 tot 20.00 uur.

Inschrijven voor de infosessie

Jouw inschrijving voor een infosessie geeft geen garantie op een plaatsje in de opleiding.

Laatste aanpassing van deze pagina: 27/05/2020

Trajectbegeleiding

Joke Vaes

Bij de trajectbegeleiding kan je terecht voor meer informatie over onze opleidingen. Wij organiseren infosessies en intakegesprekken om cursisten naar het juiste traject te leiden. 

Klik hier voor meer info over de trajectbegeleiding voor deze opleiding.