Encora

Centrum voor Volwassenenonderwijs

Web Plus

Over de opleiding

Web plus is ideaal om te volgen als je het traject Webdesigner, Webontwikkelaar of een gelijkaardige opleiding achter de rug hebt. We bekijken Wordpress en de laatste nieuwe html, css en js-technieken.

We zien hoe je Wordpress kan inzetten zodat je klant de inhoud van zijn site eenvoudig kan aanpassen. Je klant kan dan inloggen in het Wordpress-systeem en via een gebruiksvriendelijke interface de teksten aanpassen. In deze module ontwikkel je een eigen Wordpress thema met behulp van html, css en (eenvoudige) php. We maken geen gebruik van bestaande thema’s, het design blijft hierdoor 100% in jouw handen.

Naast het ontwikkelen van een Wordpress thema bekijken we nieuwe ontwikkelingen zoals css-grid, Less/Sass, svg-animaties, …

Als eindwerk maak je een website met de nieuwste technieken en het eigen ontworpen Wordpress thema waarmee je je portfolio kan aanvullen.

Laatste aanpassing van deze pagina: 28/10/2020

Trajectbegeleiding

Joke Vaes

Bij de trajectbegeleiding kan je terecht voor meer informatie over onze opleidingen. Wij organiseren infosessies en intakegesprekken om cursisten naar het juiste traject te leiden. 

Klik hier voor meer info over de trajectbegeleiding voor deze opleiding.