Encora

Centrum voor Volwassenenonderwijs

Webdesign++

Over de opleiding

We werken rond de laatste onderwerpen en nieuwigheden uit de hedendaagse front-end developer wereld.

Dit jaar gaan we een eigen winkel theme maken voor Wordpress, hier komt ook wat PHP aan te pas. Je krijgt 100% controle over graphics en lay-out in CSS3 en tegelijkertijd stel je je klant in staat zelf zijn site te gaan onderhouden met het Wordpress CMS.

Verder passen we binnen deze opdracht gloeiend hete topics uit de hedendaagse front-end developer wereld: SVG-graphics, Mailchimp-newsletters implementeren, Flexbox, responsieve afbeeldingen, video, audio  en nog veel meer nieuwe HTML5 en CSS3.

Aan het eind van deze module bouw je een eigen website, met eigen Wordpress Theme waarmee je je portfolio kunt aanvullen, waardoor je een voorsprong krijgt op de concurrentie bij een sollicitatiegesprek of als zelfstandige.

We bieden deze opleiding niet aan tijdens het schooljaar 2019-2020. Heb je interesse om deze opleiding te volgen? Geef dan hier je gegevens door om je op de wachtlijst te plaatsen. 

Laatste aanpassing van deze pagina: 28/06/2019

Gerelateerde opleidingen

Trajectbegeleiding

Joke Vaes

Bij de trajectbegeleiding kan je terecht voor meer informatie over onze opleidingen. Wij organiseren infosessies en intakegesprekken om cursisten naar het juiste traject te leiden. 

Klik hier voor meer info over de trajectbegeleiding voor deze opleiding.

Deel deze opleiding