Encora

Centrum voor Volwassenenonderwijs

Kalender

Infosessie Logistiek assistent / Verzorgende-Zorgkundige

28 augustus 2017
Om te kunnen inschrijven voor de opleiding Logistiek assistent / Verzorgende-Zorgkundige moet je deelnemen aan een infosessie.

Infosessie Kapper en Barbier

28 augustus 2017
Heb je interesse om de opleiding Kapper of Barbier te volgen?

Infosessie Schoonheidsspecialist

28 augustus 2017
Heb je interesse om de opleiding schoonheidsspecialist te volgen?

Infosessie allround grimeur-visagist

28 augustus 2017
Heb je interesse om de opleiding allround grimeur-visagist te volgen? Om te kunnen inschrijven voor de intensieve dagtrajecten, moet je deelnemen aan een infosessie. Ook als je losse modules wil volgen ben je welkom op deze infosessie.

Infosessie Loodgieter/Monteur Centrale Verwarming en Sanitair Installateur

28 augustus 2017
Ben je geïnteresseerd in de opleiding loodgieter of sanitair installateur (avondlessen), of kan je je vrijmaken voor het dagtraject loodgieter/monteur centrale verwarming? Maar heb je nog wat meer informatie nodig alvorens je wenst in te schrijven?

Infosessie Elektriciteit

28 augustus 2017
Ben je geïnteresseerd in industriële of residentiële elektriciteit. Of wil je meer weten over de vervolgopleiding domotica?

Infosessie begeleider kinderopvang

29 augustus 2017
Om te kunnen inschrijven, moet je deelnemen aan een infosessie. De volgende infosessie met instapproef vindt plaats op dinsdag 29 augustus van 13.00 tot 16.30 uur.

Infosessie Bedrijfsbeheer

29 augustus 2017
Heb je interesse om de opleiding bedrijfsbeheer te volgen?

Infosessie grafisch vormgever

29 augustus 2017
Ben je geïnteresseerd in de opleiding grafisch vormgever, maar heb je nog wat meer informatie nodig alvorens je wenst in te schrijven?

Infosessie webdesigner en webontwikkelaar

29 augustus 2017
Ben je geïnteresseerd in de opleiding webdesigner en/of webontwikkelaar, maar heb je nog meer informatie nodig vooraleer je wenst in te schrijven?

Infodag Jeugd- en gehandicaptenzorg

4 september 2017
Om te kunnen inschrijven, moet je deelnemen aan een infodag met oriëntatiemoment. De volgende infodag vindt plaats op maandag 4 september 2017 om 10.00 uur.

Infosessies taalopleidingen

4 september 2017 - 12 september 2017
We organiseren in september drie infosessies over onze taalopleidingen. Encora heeft het grootste aanbod taalopleidingen in de regio. Je kan kiezen uit maar liefst 13 taalopleidingen. De lessen starten vanaf half september.
Subscribe to Kalender