Encora

Centrum voor Volwassenenonderwijs

Nieuws

vb. 18/09/2020
vb. 18/09/2020

Faalangst? Tips om beter te studeren? Volg de module Leren leren

Wil je tips om beter te studeren? Heb je faalangst bij toetsen en examens? Wil je werken met een goede studieplanning? Wil je handvaten om taken en opdrachten te maken? Heb je andere vragen over cursussen, opdrachten, planning,…? Dan kan je je inschrijven voor de module Leren leren.

Richtlijnen bij ziekte en quarantaine door Corona

In dit bericht lees je meer informatie over wat je moet doen als je ziek bent of in quarantaine moet blijven.

Veilig naar de les NT2

Deze week starten je lessen NT2. Je mag weer naar school komen. Dit moet je weten:

Start van de lessen, wat je moet weten.

terug naar Encora, dit moet je weten
Binnenkort start je eerste les. De lesgevers en medewerkers van Encora staan klaar om jou te verwelkomen. We hopen dat jij er even veel zin in hebt!

Secretariaat enkel op afspraak

Corona update
Je kan aan de balie van het secretariaat enkel terecht op afspraak.

Nieuwe computeropleidingen schooljaar 2020-2021

cursisten in de ICT les
We breiden ons aanbod computeropleidingen uit met Starten met sociale media, Microsoft PowerPoint, Werken in de cloud, Veelgebruikte Apps, Microsoft Outlook en Software programmeur. Lees meer over de opleidingen:

Certificaten en diploma's

Door de coronamaatregelen kunnen we geen proclamatiefeest organiseren op school. Cursisten die afstuderen en sinds begin juni weer contactonderwijs krijgen, zullen hun certificaat of diploma op het einde van het schooljaar in de klas krijgen.

De Encora nieuwsbrief - juni 2020

We verstuurden we onze nieuwsbrief aan cursisten, collega's en geïnteresseerden die hierop intekenden.

Een niveaubepaling vreemde talen doe je nu online

Wil je graag een taal waar je al eerder kennis mee maakte van onder het stof te halen? Dan kan je vanaf nu bij Encora online je huidige niveau testen.

Blader door de Encora brochure

Dit is onze nieuwe brochure met het opleidingsaanbod van Encora voor volgend schooljaar. Blader nu alvast door de digitale versie.

Encora is nu ook een EVC-testcentrum

Ben je al actief in de sector van de kinderopvang? Dan kan je op basis van je vaardigheden, ervaring en kennis die je dankzij je job, hobby of zelfstudie hebt verworven, laten erkennen in ons EVC-testcentrum. Met een EVC-traject kan je je competenties die je in de loop der jaren hebt opgebouwd laten testen bij een EVC-Testcentrum. Dit gebeurt op basis van bestaande beroepskwalificaties.

Kijk eens in de spiegel van het Encora kapsalon & schoonheidssalon

cursiste geeft klant handverzorging
De cursisten van Encora ontvangen je graag in onze salons op de campus Grotesteenweg 226 in Berchem. Je kan er terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen en -verzorgingen. Of kijk eens in de spiegel van het Encora kapsalon. Als klant betaal je een democratische prijs. De behandelingen worden uitgevoerd onder deskundige begeleiding van een vakleerkracht.

#WijZijnHier | Cursisten NT2 getuigen in MO magazine

getekende wereldbol
Een nieuwe taal leren is voor anderstalige nieuwkomers één van de eerste stappen die ze zetten als ze toekomen in België.
Subscribe to Nieuws