CVO Encora

stedelijk volwassenenonderwijs

Cursist in de kijker - Hadewig Van Reempts

Van Kinderverzorgster tot Marokijnbewerker. Een inspirerend verhaal van doorzettingsvermogen en passie.

Hadewig begon haar carrière als onthaalouder en kinderverzorgster. Een job die ze altijd met veel liefde uitoefende. Door de enorme werkdruk kreeg Hadewig te maken met een burn-out. In plaats van bij de pakken neer te blijven zitten, koos ze ervoor om van haar hobby haar (bij)beroep te maken en schittert ze nu als een echte Marokijnbewerker! 

Die hobby, dat is dus lederen handtassen en accessoires ontwerpen. Vier jaar geleden startte Hadewig met de avondopleiding Marokijnbewerker bij Encora. Hadewig ontdekte haar onmiskenbare talent voor creativiteit en vakmanschap. Met elke steek en elke snit kwam haar passie tot leven.

Ondertussen is Hadewig terug deeltijds aan de slag als kinderverzorgster. Ze verdeelt haar tijd tussen beide passies: 3 dagen per week in de kinderopvang en de rest van de tijd werken aan haar prachtige handtassen.

Hadewig heeft bewezen dat het nooit te laat is om je dromen te volgen, zelfs als je een compleet andere weg inslaat. We zijn trots op haar mooie succesverhaal. Wil je een van haar handgemaakte creaties in handen krijgen? Bezoek haar website en ontdek de unieke stukken die ze met zoveel liefde en toewijding creëert. 

Hadewigs inspirerende verhaal verscheen in de Gazet van Antwerpen en werd ook opgepikt door ATV.

Voel jij het ook al kriebelen om deze creatieve opleiding te beginnen? Hier vind je meer info.

dinsdag 24 oktober 2023