Encora

Centrum voor Volwassenenonderwijs

Nieuw bij Encora: Barbier - nog enkele plaatsen beschikbaar

Vanaf volgend schooljaar start Encora met een opleiding Barbier. In deze opleiding doorloop je op een half jaar alle facetten van het herenkappen.
materiaal van een barbier

In deze praktijkgerichte opleiding leer je op twee volledige lesdagen per week hoe jouw toekomstige klanten een perfecte haarsnit te geven en hun baarden & snorren te modelleren. Alle kniptechnieken en -materialen die nodig zijn bij het uitvoeren van korte herensnitten komen aan bod. Je leert in deze opleiding ook het scheermes hanteren waardoor je de snit- en baardcontouren kan bijscheren en een volledige scheerbeurt kan uitvoeren.

Deze korte opleiding is een ideale opleiding voor wie wil starten als barbier.

Heb je interesse in deze opleiding? Kom dan zeker op donderdag 7 sepbember naar een infosessie. Deze is verplicht voor wie wil inschrijven voor de opleiding barbier. Meld je hier aan voor de infosessie. Na de infosessie volgt een intakegesprek met de trajectbegeleider en kan je meteen inschijven.

Meer informatie over de opleiding Barbier.

Barbier scheert baard klant met baard in scheerschuim Barbier knipt haar met schaar Barbier aan de slag met tondeuze Barbier droogt het haar van een klant

donderdag 6 juli 2017