Encora

Centrum voor Volwassenenonderwijs

NIEUW: Word en Excel cursussen

De basis computeropleidingen waarin je leert werken in Windows, Word en/of Excel zijn terug van weggeweest. We hebben deze een tijdlang niet meer aangeboden, maar kregen wel vragen om hier opnieuw mee te starten. In september ging de module Start to ICT van start waarin je basisvaardigheden kan aanleren. In februari komen daar de modules Word voor beginners, Excel voor beginners en Excel voor gevorderden bij.
logo word en excel

Over de opleidingen:

Word voor beginners

In deze module wordt de basis van tekstverwerking aangeleerd. Je leert de elementaire begrippen en basisvaardigheden door middel van een aantal eenvoudige oefeningen.

Lees meer over de opleiding Word voor beginners.

 

Excel voor beginners / gevorderden

Beginners: In deze module worden de grondbeginselen van het werken met een rekenblad aangeleerd. Je leert de basisvaardigheden door middel van een aantal eenvoudige oefeningen. 

Gevorderden: In deze module worden de meer uitgebreide mogelijkheden van het werken met een rekenblad aangeleerd en ingeoefend.

Lees meer over de opleiding Excel voor beginners en gevorderden.

 

Start to ICT

In deze opleiding leer je de basisvaardigheden om vlot te werken met een computer, je bestanden te ordenen, je weg te vinden op het internet, veilig online te werken en meer... Je kan binnen deze opleiding drie modules volgen.

Lees meer over de opleiding Start to ICT

 

vrijdag 14 december 2018