Groene Eilandje

kleuter- en lagere school

Nieuws vanuit het Veen

Het was weer een heel bewogen dag in Het Veen. Eerst mochten de leerlingen zich volledig uitleven tijdens een fotozoektocht in de straten en het bos rond Het Veen en na het lekkere middagmaal wandelden we met de gps tijdens geocaching. Maar hét belangrijkste vandaag op de planning … de ‘BONTE AVOND’!!!

‘‘Ik verwacht dat het een super toffe avond zonder zorgen zal worden. Waarschijnlijk zo leuk dat ik even niet moet denken aan mijn verkoudheid. Ik ben toch ook wel benieuwd naar de kleren van de anderen. Ik weet zeker dat er goede muziek zal zijn want de man van juf Kelly is de dj. Nog drie toppers voor deze avond: juf Miep, juf Lien en juf Stephanie komen op bezoek!’’
Trey

“Ik denk dat het echt een super leuke avond zal worden en dat er veel gefeest zal worden. Ik hoop wel dat er goede liedjes worden gekozen. Oh ik ben zo benieuwd!”
Caroline

“Ik denk dat er veel rommel gemaakt gaat worden maar dat het voor iedereen heel leuk gaat zijn. Een super avond met veel plezier en veel gefeest.”
Abdelhay

“Ik denk dat we goed gaan dansen en naar fijne muziek luisteren. Ik ben zeker benieuwd!"
Muhammed

Morgen is het alweer de laatste dag hier, maar we kijken er allemaal ook wel naar uit om onze ouders en familie terug te zien.

Voor we vertrekken sluiten we nog af met een leuke demonstratie van een valkenier en nog een lekker middagmaal.

Tot morgen!

donderdag 4 oktober 2018