Groene Eilandje

kleuter- en lagere school

Nieuws

vb. 26/08/2019
vb. 26/08/2019

En of het een sprookje was...

Op zaterdag 18 mei 2019 dompelde het Groene Eilandje zich helemaal onder in de wereld van sprookjes tijdens het jaarlijkse schoolfeest.

Inschrijvingen 2019 - 2020

Indien u uw kind wilt inschrijven voor het schooljaar 2019 - 2020, dient u zich eerst online aan te melden. Broers, zussen of kinderen van personeel die reeds op de school zitten, kunnen dat tussen 01/02/2019 om 9:30 en 15/02/2019 om 17:00 doen. Aanmelden zonder voorrang gebeurt tussen 01/03/2019 9:30 en 29/03/2019 om 17:00. Na de aanmeldingsperiode krijgt u een brief met daarin de school waarin u uw kind mag gaan inschrijven. Zonder aanmelding kan u enkel inschrijven indien er op school nog vrije plaatsen zijn.

1000 maal dank!

Beste ouders Dank jullie wel dat jullie zo talrijk op ons kerstfeest waren.

Onze wensen

Op onze laatste schooldag van 2018, willen we jullie alvast fijne feestdagen wensen, een gelukkig nieuwjaar en een deugddoende vakantie!

Nieuws vanuit het Veen

Het was weer een heel bewogen dag in Het Veen. Eerst mochten de leerlingen zich volledig uitleven tijdens een fotozoektocht in de straten en het bos rond Het Veen en na het lekkere middagmaal wandelden we met de gps tijdens geocaching. Maar hét belangrijkste vandaag op de planning … de ‘BONTE AVOND’!!!

Een plekje voor de buggy's

Beste ouders Een tijdje geleden lieten wij jullie weten dat jullie de buggy/fietskar in de fietskelder van het middelbaar konden plaatsen. Hier moeten wij helaas op terugkomen.

Nieuws vanuit het Veen

Niet te geloven, onze week op Het Veen is al halverwege. De juffen en de meester zijn trots, de schatten van het zesde doen het goed!

Nieuws vanuit het Veen

Het zesde leerjaar heeft weer een drukke, leuke dag achter de rug, in Het Veen. Een fietstocht, een paar uur zwemmen, een spannende quiz? De dag was goed gevuld. En het spannendste van alles was misschien nog ‘één-tegen-allen’.

Nieuws vanuit het Veen

De leerlingen van L6 zijn op weekverblijf naar het Veen. Hieronder een verslag van hun eerste dag!

Peer mediation

Jullie weten dat het niet altijd eenvoudig is op de speelplaats van zowel onze kleine als grote kinderen…

Word jij ook een maat op straat? Wees hoffelijk in het verkeer.

Het verkeer zou zoveel aangenamer zijn als iedereen hoffelijk is tegen elkaar. Daarom lanceren Politie Antwerpen en Stad Antwerpen deze verkeersveiligheidscampagne. We roepen iedereen in de stad op om hoffelijk te zijn in het verkeer. Samen zorgen we ervoor dat kinderen veilig op school geraken.

World clean up day (poets met je klas)

Samenwerken voor een nette schoolomgeving Een emmer in de ene hand en een vuilblik in de andere. Bijna 100 Antwerpse scholen ruimden afgelopen dagen zwerfvuil op en Het Groene Eilandje deed mee. 15 september was World Clean Up Day en de week ervoor en de week erna hielpen de vele Antwerpse leerlingen de stad op te knappen.

200 jaar Stedelijk Onderwijs: ons feestjaar is begonnen!

Met de start van het nieuwe schooljaar is ook ons feestjaar begonnen. Tot juni vieren we de 200ste verjaardag van het Stedelijk Onderwijs.

Maandag 3 september… de eerste schooldag

Maandag 3 september… de eerste schooldag
Subscribe to Nieuws