HBO5 Antwerpen

Een volwassen keuze naar een hoger diploma

Boekhouden

Over de opleiding

De arbeidsmarkt schreeuwt om vakbekwame collega's met oog voor inzicht, detail, doorzettingsvermogen en nauwkeurigheid. Mensen met een logische geest, die cijfers kunnen interpreteren en analyseren en van daaruit beslissingen kunnen nemen. Een efficiënt gevoerde boekhouding is immers noodzakelijk om een degelijk financieel, fiscaal en economisch beleid te voeren. Hiervoor leiden wij goed geschoolde en vakbekwame medewerkers op!

Met je graduaatdiploma krijg je toegang tot boekhoudkundige jobs bij KMO's, grote ondernemingen, accountant-, boekhoud- en revisorenkantoren, financiële instellingen, verzekeringskantoren, sociale organistaies/overheid.

Bovendien kan je na deze opleiding stage aanvatten bij het BIBF (boekhouder/boekhouder-fiscalist) en het IAB (accountant/accountant-belastingconsulent).

Je kan je ook specialiseren in fiscaliteit en mits één extra jaar het graduaat fiscale wetenschappen behalen of verder studeren aan AP en een bachelordiploma accountancy-fiscaliteit in een verkort traject behalen.

Laatste aanpassing van deze pagina: 01/03/2018

Medewerkers
Graduaat Boekhouden

Administratief medewerker: 
Nadine Adriaenssens 
Trajectbegeleider:
Joke Lapauw
Opleidingscoördinator: 
Ingrid Forceville
Zorgcoördinator: Miek Stevens
Ombuds: Johan De Meester 
(vervanger: Johan Nys)
Departementshoofd: 
Marina Schwagten

 

 

Deel deze opleiding