HBO5 Antwerpen

Een volwassen keuze naar een hoger diploma

Kalender

DemoKlap-methodiek: infosessie voor leerkrachten

24 april 2018
DemoKlap is een sessietraject, waarbij we jongeren leren discussiëren over democratisch samenleven in superdiversiteit. In een gekoppeld leerkrachtenluik denken we ook na over structurele inbedding van de methodiek in een bredere schoolcultuur. In deze infosessie zoomen we in op de methodiek van DemoKlap. Hoe kan je reageren op ‘felle uitspraken’ of verhitte discussies over de superdiverse samenleving in een klasgroep? Hoe jongeren leren argumenteren en discussiëren? Hoe hen bewust maken van het eigen referentiekader? En hoe hen leren tot dialoog en compromis te komen?

Toelatingsproef HBO5 Antwerpen

23 mei 2018
icoon met papier en pen
Als je niet voldoet aan de algemene toelatingsvoorwaarden, maar wel wil starten in een opleiding van het HBO5 (hoger beroepsonderwijs niveau 5) kan je een toelatingsproef afleggen.

Opendeurdag Verpleegkunde

26 mei 2018
cursist helpt patient uit bed
Is de opleiding Verpleegkunde iets voor jou? Werk je graag in een team, samen met andere gezondheidswerkers in een sfeer waar de zorgvrager centraal staat. Op zaterdag 26 mei zet onze opleiding Verpleegkunde haar deuren open van 10.00 tot 16.00 uur.

Toelatingsproef HBO5 Verpleegkunde

19 juni 2018 - 30 augustus 2018
icoon met twee papieren en een pen
Als je niet voldoet aan de algemene toelatingsvoorwaarden, maar wel wil starten in een opleiding van het HBO5 (hoger beroepsonderwijs niveau 5) kan je een toelatingsproef afleggen.

Rapporten Specifieke lerarenopleiding

26 juni 2018
Rode pluimpijl in het doelwit geschoten
Studenten van de Specifieke lerarenopleiding die niet afstuderen kunnen het rapport ophalen tussen 17u en 19u in campus Lange Nieuwstraat. Je kan een volmacht meegeven met één van je medestudenten of vanaf vrijdag langskomen tijdens de openingsuren van dit secretariaat.

LIO en SLO diploma-uitreiking tweede semester

28 juni 2018
diploma
Studenten uit de SLO en LIO die afstuderen en een diploma ontvangen worden hiervoor uitgenodigd.

Infoavond verpleegkunde

30 augustus 2018
Is de opleiding Verpleegkunde iets voor jou? Werk je graag in een team, samen met andere gezondheidswerkers in een sfeer waar de zorgvrager centraal staat. Op donderdag 30 augustus organiseert onze opleiding Verpleegkunde een info-avond van 18.00 tot 20.00 uur.
Subscribe to Kalender