HBO5 Antwerpen

Een volwassen keuze naar een hoger diploma

Nieuws

vb. 16/06/2019
vb. 16/06/2019

Registratie bij AP Hogeschool voor academiejaar 2019-2020

Logo AP Hogeschool
Als je je opleiding in het HBO5 of in de Specifieke Lerarenopleiding wil afronden in de AP Hogeschool, maar niet aanwezig was op de infosessie en het registratiemoment tijdens de voorbije weken, dan raden we je aan om het volgende doen vóór 15 april.

Integratie opleidingen in de AP Hogeschool: lancering van het platform Samen Uniek

Logo AP Hogeschool
De integratie van de HBO5-en specifieke lerarenopleidingen in de AP Hogeschool vanaf het academiejaar 2019-2020 komt dichterbij en mogelijk roept dat vragen bij je op.

Hebben studenten baat bij begeleiding door mentorverpleegkundigen?

artikel
Esther Van de Vliet, stagebegeleider en lector bij onze HBO5-opleiding Verpleegkunde schreef samen met drie anderen dit artikel dat vorige maand verscheen in Nursing, hét vakblad voor verpleegkundigen.

Toekomst Specifieke lerarenopleiding (update)

Nog één schooljaar te gaan …. Vanaf september 2019(*) nemen de AP Hogeschool en Universiteit Antwerpen onze Specifieke lerarenopleiding(**) over. Wat betekent dit voor de studenten die in schooljaar 2018-2019 aan de opleiding beginnen bij HBO5 Antwerpen?

Toekomst HBO5-opleidingen (update)

Nog één schooljaar te gaan …. Vanaf september 2019(*) neemt de AP Hogeschool onze graduaatsopleidingen(**) over. Wat betekent dit voor de studenten die in schooljaar 2018-2019 aan de graduaatsopleiding beginnen bij HBO5 Antwerpen?

Leren van je buren! Het kan.

hand in het verband
Studenten HBO5 verpleegkunde leren basisprincipes EHBO aan leerlingen middenschool uit de straat.
Subscribe to Nieuws