HBO5 Antwerpen

Een volwassen keuze naar een hoger diploma

Nieuws

vb. 19/12/2018
vb. 19/12/2018

Integratie opleidingen in de AP Hogeschool: lancering van het platform Samen Uniek

Logo AP Hogeschool
De integratie van de HBO5-en specifieke lerarenopleidingen in de AP Hogeschool vanaf het academiejaar 2019-2020 komt dichterbij en mogelijk roept dat vragen bij je op.

Afgestudeerd? Proficiat! En klaar voor de toekomst?

leerkracht voor de klas
Proficiat, je hebt er jaren hard voor gewerkt en nu is het eindelijk zover! Vele uren achter je bureau, je boeken en je computer doorgebracht, lessen gevolgd en met je voeten in het werkveld gestaan. En nu: trots op het eindresultaat. Je welverdiend graduaatsdiploma op zak!

Hebben studenten baat bij begeleiding door mentorverpleegkundigen?

artikel
Esther Van de Vliet, stagebegeleider en lector bij onze HBO5-opleiding Verpleegkunde schreef samen met drie anderen dit artikel dat vorige maand verscheen in Nursing, hét vakblad voor verpleegkundigen.

Toekomst Specifieke lerarenopleiding (update)

Nog één schooljaar te gaan …. Vanaf september 2019(*) nemen de AP Hogeschool en Universiteit Antwerpen onze Specifieke lerarenopleiding(**) over. Wat betekent dit voor de studenten die in schooljaar 2018-2019 aan de opleiding beginnen bij HBO5 Antwerpen?

Toekomst HBO5-opleidingen (update)

Nog één schooljaar te gaan …. Vanaf september 2019(*) neemt de AP Hogeschool onze graduaatsopleidingen(**) over. Wat betekent dit voor de studenten die in schooljaar 2018-2019 aan de graduaatsopleiding beginnen bij HBO5 Antwerpen?

Leren van je buren! Het kan.

hand in het verband
Studenten HBO5 verpleegkunde leren basisprincipes EHBO aan leerlingen middenschool uit de straat.
Subscribe to Nieuws