Het Groene Eilandje

kleuter- en lagere school

Project AED

Elk jaar sterven er in België meer dan 10.000 mensen aan “Plotse hartstilstand buiten het ziekenhuis”. Dit hoeft echter niet zo te zijn ! Door het installeren van meer publieke AED’s (hartstarters) en door het verhogen van publieke kennis van “Reanimatie en Defibrillatie” kan men de overlevingskans aanzienlijk verhogen van minder dan 10% tot 60 à 70% !

 
Educ-AID Consulting, Circusschool Circo d’ell Fuego, Studio M en vzw Heartsaver starten samen een HARTVEILIG Fundraising Project bij lokale ondernemers om aan de buitenmuur van kleuter- en lagere school “Het GROENE EILANDJE - Hardenvoort 41 te 2060 Antwerpen”, een publieke hartstarter (AED) te plaatsen aan de buitenmuur van de school die 24/7 toegankelijk zal zijn. Het stadsbestuur draagt ook zijn steentje bij en zal zorgen voor electrische voorzieningen.
 
SAMEN kunnen we hierdoor niet alleen de school maar ook de lokale omgeving van Park Spoor Noord HARTVEILIG maken!
 
 
DANK!
 
 
 
PS:
Door mee te participeren in een Fundraising Heartsaver Project of door een AED aan te kopen of te leasen via vzw Heartsaver, steunt U tevens onze Nationale NON-PROFIT Organisatie onder het peterschap van de internationaal gerenommeerde cardioloog en hartritmespecialist Prof. Dr. Pedro Brugada!