Het Groene Eilandje

kleuter- en lagere school

Inschrijven

Op zoek naar een school in Antwerpen-Noord?  

 

Momenteel is het nog steeds niet toegestaan om jullie op de school te ontvangen. Dat vinden wij heel erg spijtig, want fysiek in een school kunnen rondlopen geeft steeds een veel breder beeld dan wat je via een beeldscherm kan beleven. Je mist de geuren, het aanvoelen, de interactie ... Kortom dat wat je een totaalbeeld kan geven van onze school.
Als team hebben we geprobeerd om verschillende filmpjes en andere media te verzamelen om de school te ontdekken. Klink op de linkjes hieronder, spit onze website uit ... Kortom een uitnodiging om te weten te komen waar Het Groene Eilandje voor staat

* Een digitale rondleiding op onze school krijg je hier.

* Wil je weten hoe een dag in onze kleuterschool verloopt? Klik hier.

* Wil je weten hoe een dag in onze lagere school verloopt? Klik hier.

* Wil je onze school volgen via Instagram? Dat kan hier.

* Wil je even kijken waar wij als school trots op zijn? Onze trotsdoos kan je op Youtube terugvinden.

De juffen van de speelklas heten jullie alvast welkom:

Inschrijven

Heb je je kind aangemeld voor onze school via het aanmeldingssysteem ‘Meld je aan’? Wacht dan op een bericht van Meld je Aan (Stad Antwerpen). In dat bericht staat of je je kind mag inschrijven in onze school. Je krijgt dit bericht eind april/begin mei.

De inschrijvingen kunnen door de corona-crisis niet op school gebeuren. Neem contact op met onze school om af te spreken hoe de inschrijving kan verlopen.

Vrije inschrijvingsperiode start op 28 mei 2021

Wil je je kind inschrijven in onze school? Maar heb je je kind nog niet aangemeld tijdens de voorbije periode? Neem contact op met onze school en vraag of er nog vrije plaatsen zijn. Als onze school nog vrije plaatsen heeft, kan je je kind registreren.

Hoe moet ik mijn kind registreren?

De vrije inschrijvingen starten op 28 mei 2021 om 9 uur. Je moet je kind registeren via de website van Meld je Aan. De vrije plaatsen worden toegewezen volgens het tijdstip van de registratie: wie eerst is, krijgt de plaats. Wacht dus niet te lang.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig om je kind te registeren op 28 mei vanaf 9 uur?
Bel gratis de Helpdesk Meld je aan op 0800 62 185.
Of neem contact op met onze school