Het Groene Eilandje

kleuter- en lagere school

Secretariaatsmedewerker

Juf Ana

Hallo! Ik ben juf Ana en ik werk met mijn collega’s op het schoolsecretariaat. Samen zijn wij er om jullie verder te helpen.
Ik hou mij voornamelijk bezig met de leerlingenadministratie. Als u vragen hebt i.v.m. inschrijvingen of persoonlijke gegevens van uw kind, dan kunt u bij mij terecht op maandag en dinsdag. Ik ontvang jullie graag met een glimlach en sta klaar om jullie verder te helpen en eventueel door te verwijzen.

Wees welkom op ons (secretariaat)eilandje!

Juf Souad

Hoi! Ik ben juf Souad en ik werk op het schoolsecretariaat. Naast mijn algemene taken hou ik me vooral bezig met de financiële organisatie. Met vragen kan u steeds bij mij terecht. Samen met mijn collega’s doe ik mijn best om u zo goed mogelijk verder te helpen.

In mijn vrije tijd kook en experimenteer ik graag met allerlei ingrediënten en gerechten, dus dan vind je mij steevast in de keuken terug.

juf Somia

Hallo, ik ben juf Somia. Als één van de secretariaatsmedewerkers ontvang ik jullie graag op Het Groene Eilandje. Kom gerust bij ons langs met je vragen. Ik werk voornamelijk aan de personeelsadministratie en leerlingenadministratie.

Maandagvoormiddag, woensdag en donderdagnamiddag tref je me op het secretariaat.