Het Groene Eilandje

kleuter- en lagere school

Team kleuterschool

Juf Britt 

Ik ben juf Britt! Met grote trots ben ik juf van de allerkleinste kindjes van onze school, de instappers. Mijn missie? Het beste uit ieder kind halen en hen een fantastische tijd bezorgen in de klas!
Wanneer ik niet voor de klas sta, trek ik mijn ‘zapatos de baile’ aan en dans ik Flamenco. Ole!

Juf Griet

Ik ben Griet en je kunt me terugvinden in het speelklasje. Ik hou ervan om de wereld van onze kleinste kindjes te kunnen verrijken. Naar school gaan is voor hen toch altijd iets spannends en nieuws.
Samen de wereld ontdekken, experimenteren, nieuwe woorden leren kennen, knuffelen,… dat is iets waar ik elke dag naar uitkijk.

Juf Evelyne

Mijn naam is Evelyne. Ik ben 28 jaar en woon in Antwerpen. Mijn hobby is in mijn tuintje werken. Daar kom ik echt tot rust. Ik geniet ook enorm van lekker eten: zowel uit eten gaan als zelf in de keuken staan.
Als juf vind ik het belangrijk dat elk kind op zijn eigen niveau kan werken en leren. Het schenkt mij veel voldoening om te zien hoe ze, net als ik, elke dag weer kleine ontwikkelingen doormaken. Ik hoop dat ik hier nog vele jaren van mag genieten!

Juf Annick

Ik ben juf Annick van de 1ste kleuterklas (olifantenklas). Zelf heb ik twee kindjes. Ik hou ervan om samen met de kleuters dingen uit te proberen, te ontdekken hoe iets in elkaar zitten, constructies te bouwen,… Zo wil ik hun nieuwsgierigheid prikkelen, hen zelfstandig aan de slag laten gaan en indien nodig bijsturen in een bepaalde richting.
Ik geniet enorm van dansen en bewegen. Dit probeer ik dan ook zoveel mogelijk met de kleuters te doen.

Juf Kelly

Ik hou van alle kinderen. Daarom ontvang ik hen elke dag met een warme lach en een lieve knuffel bij het binnenkomen. Ik vind het enorm belangrijk dat de kinderen zich goed voelen in mijn klas en dat ze mij alles kunnen vertellen. Natuurlijk mogen humor en schaterlachen niet ontbreken. Dat klinkt als muziek in mijn oren.
Je kan mijn stem vaak horen als je door de schoolgangen wandelt, want ik zing heel graag mooie liedjes voor de kapoenen.

Juf Sofie

Elke dag begroet ik de kindjes met een lach. Samen lachen, samen spelen en alles met elkaar delen. Klaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Knuffels geven doe ik graag en doe ik heel de dag door.
Dat de kindjes zich goed voelen, staat bij mij op nummer 1. Ook de ouders zijn altijd welkom in mijn klas. Met veel warmte omring ik iedereen.

Juf Julie

Als kleuterjuf ben ik zeer spontaan en actief bezig met de kinderen in de klas. Daar word ik echt enorm gelukkig van. Ik ga graag met hen in interactie en vind hun welbevinden enorm belangrijk.
Ik ben een juf met een luisterend oor voor de kinderen, maar ook voor de ouders. Dat is voor mij één van de belangrijke basiseigenschappen waar je als kleuterleidster aan moet voldoen. Er moet zowel een vertrouwensband zijn tussen de juf en de ouders als tussen de juf en de kleuter. 

Juf Valerie

Ik ben Valerie Brijs. Sinds dit schooljaar werk ik halftijds in de derde kleuterklas. Ik ben een heel geduldige en consequente juf die ervan houdt om kleuters te doen openbloeien.
Ik vind het belangrijk dat elk kind zichzelf kan zijn en zich goed voelt in de klas. Ik geniet ervan om de kinderen te zien evolueren door onder andere het leren spelen met woorden en klanken, het leren tellen met speelgoed, lettertjes zoeken en schrijfpatronen volgen.

Juf Charisse

Ik ben Charisse, juf van de oudste kleuters. Hun gedrevenheid, oprechtheid en dankbaarheid neem ik elke dag met veel voldoening mee naar huis. De kleine schatten van K3 kunnen en mogen alles, binnen onze afspraken en veilige regels.
Snuifjes fantasie, filosofie en spel vormen de aanleiding om kinderen kennis te laten maken met de basisvoorwaarden voor het leren in de lagere school.