Het Groene Eilandje

kleuter- en lagere school

Team kleuterschool

Juf Britt 

Ik ben juf Britt!

Met veel plezier en passie ben ik juf van de allerkleinste kindjes op onze school, een graadklas waar zowel instappers als kinderen van de eerste kleuterklas zitten.
Mijn missie? Het beste uit ieder kind halen en hen een fantastische tijd bezorgen in de klas!

Juf Evelyne

Mijn naam is Evelyne. Ik ben 30 jaar en woon in Antwerpen. Mijn hobby is in mijn tuintje werken, daar kom ik echt van tot rust. Ik geniet ook enorm van lekker eten: zowel uit eten gaan als zelf in de keuken staan, vind ik leuk.

Als juf vind ik het belangrijk dat elk kind op zijn eigen niveau kan werken en leren. Het schenkt mij veel voldoening om te zien hoe ze, net als ik, elke dag weer kleine ontwikkelingen doormaken. Ik hoop dat ik hier nog vele jaren van mag genieten!

Juf Katleen

Hallo, ik ben juf Katleen. Als juf wil ik alle kinderen de tijd van hun leven geven en een veilige omgeving creëren waarin ze zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ik geef hen de ruimte om hun eigen fantasie in te vullen en spelenderwijs de wereld om zich heen te ontdekken. 
Naast juf, ben ik mama van twee meisjes: Leia & Holly. Mijn hond, Yoda, zorgt ervoor dat ik ook geniet van de natuur rondom mij. Samen het bos intrekken is pure ontspanning. 

Juf Annick

Ik ben juf Annick van de olifantenklas - jongste kleuters. Zelf heb ik twee kindjes, een meisje(L1) en een jongen( K2).

Ik hou van structuur en duidelijkheid, maar ook van samen op ontdekking gaan en dingen al onderzoekend en spelend ontdekken.
Zo wil ik de nieuwsgierigheid prikkelen, maar ook de zelfstandigheid bevorderen.
Ik geniet enorm van dansen en bewegen. Motoriek vind ik zelf zeer belangrijk voor onze jongste kindjes.

Ik doe zelf aan de sport Twirling, weet jij wat dit is? ...

Juf Kelly

Ik hou van alle kinderen. Daarom ontvang ik hen elke dag met een warme lach en een lieve knuffel bij het binnenkomen. Ik vind het enorm belangrijk dat de kinderen zich goed voelen in mijn klas en dat ze mij alles kunnen vertellen. Natuurlijk mogen humor en schaterlachen niet ontbreken. Dat klinkt als muziek in mijn oren.
Je kan mijn stem vaak horen als je door de schoolgangen wandelt, want ik zing heel graag mooie liedjes voor de kapoenen.

Juf Sofie

Elke dag begroet ik de kindjes met een lach. Samen lachen, samen spelen en alles met elkaar delen. Klaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Knuffels geven doe ik graag en doe ik heel de dag door.
Dat de kindjes zich goed voelen, staat bij mij op nummer 1. Ook de ouders zijn altijd welkom in mijn klas. Met veel warmte omring ik iedereen.

Juf Nikki

Ik ben juf Nikki. Iedere dag jullie lieve schatten verwelkomen in de klas, doe ik met knuffels geven, veel plezier, gedrevenheid en overtuiging. Ik geniet van de manier waarop kinderen denken en van hun openheid. Maar ook van de uitdagingen die ze je bieden. Samen lachen, grapjes maken en plezier beleven vind ik heel belangrijk.

Juf Charisse

Ik ben Charisse, juf van de oudste kleuters. Hun gedrevenheid, oprechtheid en dankbaarheid neem ik elke dag met veel voldoening mee naar huis. De kleine schatten van K3 kunnen en mogen alles, binnen onze afspraken en veilige regels.
Snuifjes fantasie, filosofie en spel vormen de aanleiding om kinderen kennis te laten maken met de basisvoorwaarden voor het leren in de lagere school.

Juf Vicky

Ik ben juf Vicky, juf in de derde kleuterklas. Sinds 2015 werk ik met heel veel plezier op Het Groene Eilandje. De grootste kleuters klaarstomen voor het eerste leerjaar vind ik enorm fijn! Ze zien groeien van kleuter naar lagereschoolkind geeft me veel voldoening. Dat de kleuters zich goed voelen in de klas en zichzelf kunnen zijn, vind ik heel belangrijk!
Verder ben ik getrouwd, mama van 3 geweldige meisjes en baasje van onze lieve hond Luna.