Het Groene Eilandje

kleuter- en lagere school

Team lagere school

Juf Jehan

Mijn naam is Jehan. Ik ben mijn hart verloren aan het eerste leerjaar. Liefde, warmte en respect zijn belangrijke waarden in mijn leven én in mijn klas. Ik bied veel structuur en probeer een veilig klimaat te creëren waarin de kinderen zelfstandig leren werken, maar ook kunnen rekenen op een luisterend oor, een knuffel, een motiverend schouderklopje en af en toe een mopje van de juf.
Binnenkort word ik naast juf ook mama van een zoontje om te vertroetelen en verwennen.

Juf Shari 

Mijn naam is Shari, juf in het eerste leerjaar. Kinderen leren lezen en schrijven vind ik heel leuk. Ik hou van structuur en zelfstandig werken. Mijn motto in de klas is: ‘Van proberen kan je leren!’ Ik wil de leerlingen zoveel mogelijk ondersteunen en onderwijskansen bieden.
Naast juf ben ik ook mama van één meisje: Lune. Ik geniet ervan om bij mijn gezin te zijn. Dan zorg ik voor het avondmaal, want koken vind ik heel leuk. Ook uitstapjes met het gezin zijn voor mij een echte ontspanning. 

Juf Evelien

Mag ik me even voorstellen? Je mag het gerust doorvertellen.
Ik ben juf Evelien. Wellicht heb je me hier al eens gezien?
Ik sta in het tweede leerjaar. Daar zijn de superhelden zichtbaar.
Al van kleins af aan wou ik met kinderen omgaan.
Elk kind is uniek voor mij: de snelle, de trage, de drukke, de kalme, de zotte,…
Stuk voor stuk horen ze erbij! Tot slot wil ik nog zeggen: probeer steeds je eigen grenzen te verleggen.

Juf Stephanie

Dit ben ik in een notendop: Ik kan er enorm van genieten om kinderen, letterlijk en figuurlijk, te zien groeien. Een warme en veilige sfeer in de klas vind ik van groot belang. Zo wil ik een plekje creëren waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn, waar we elkaar respecteren en vertrouwen.
Mijn leuze in de klas is dan ook: ‘Ik kan dat niet, bestaat niet’. In beeldende lessen kan ik mijn ei kwijt en probeer ik kinderen te prikkelen.

Juf Lieke 

Hallo, ik ben Lieke, klasjuf van 3A.
Ik ben geboren in Genk, dat kan je misschien nog wel een beetje aan me horen. Samen met mijn vriend Michiel woon ik in Zoersel. We hebben drie huisdieren: twee katten en één konijn. In mijn vrije tijd rijd ik paard en geef ik ook nog paardrijles. Verder hou ik van reizen en nieuwe plaatsen ontdekken.
In mijn klas mag iedereen volledig zichzelf zijn. Het moet een plek zijn waar de kinderen zich goed voelen.

Juf Chadia 

Ik ben juf Chadia. Op 24 februari 1992 ben ik geboren in Antwerpen. Ik heb 3 broers en geen zussen, dus ik weet wel hoe ik mijn mannetje moet staan! Mijn mama komt uit Nederland en mijn papa uit Marokko. Ik woon in Wommelgem, samen met mijn man Philip.
Ik hou van reizen, lekker eten, muziek, gezelligheid, sporten (korfbal) en natuurlijk van juf zijn!
Mijn klas heet “de Apenjungle”, omdat ik apen super grappig vind. Ze zijn allemaal zo verschillend en leuk op hun eigen manier, net als kinderen.

Meester David 

Hallo, mijn naam is David Nouwen. Op school ben ik meester. Thuis ben ik papa en echtgenoot. In mijn vrije tijd ben ik loper, tangodanser en muzikant.
Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich goed voelen in de klas. Dat betekent dat ze binnen de grenzen van het mogelijke hun vrijheid kunnen uitoefenen. Een kind dat zich goed voelt in de klas, is een kind dat dubbel zo goed leert.
Om mijzelf goed te voelen, heb ik bijvoorbeeld heel veel planten in de klas en drink ik sloten thee.

Juf Brendy 

Hallo, mijn naam is Brendy en ik ben de juf van het 4de leerjaar. Ondertussen ben ik al 8 jaar juf, waarvan 4 jaar op onze school. De meeste kinderen ken ik dus al goed.
Ik hou van: de zon, kinderen die luisteren, de kleur paars en pizza.
Ik heb een hekel aan: de regen, pesten en leugens.
Als we in de klas eens zo goed hebben gewerkt dat er tijd over is, speel ik graag spelletjes.
Zowel op onze school als in mijn vrije tijd geef ik zwemlessen. Ik kijk al uit naar onze volgende plons!

Juf Miep

Ik ben juf Miep van 5a. Wie onze klas binnenstapt, voelt meteen dat er een speciale sfeer hangt, een bepaalde vibe. We hebben hier namelijk een heel eigen wereld gecreëerd, een plek waar we ons goed voelen. Waar we elkaar inspireren en respecteren. Waar we samen leren en samen lachen. Véél lachen.
We genieten ervan om ons tijdens de lessen mee te laten voeren door onze vragen en zo soms volledig ergens anders te belanden dan voorzien. Dan zijn we écht aan het leren. Dan zitten we in onze flow.

Juf Lien 

Ik ben Lien. Spontane juf doorheen de week, beginnend pianospeelster na de uren, avontuurlijke reizigster tijdens de vakanties en altijd een grote dierenvriend. Als juf werk ik volgens het motto: fouten maken mag, vragen stellen moet. Daardoor is het belangrijk dat leerlingen zich veilig voelen in mijn klas en dat ze zichzelf durven zijn. Door middel van open, eerlijke communicatie help ik de leerlingen om zelfzekere personen te worden die op een beleefde manier voor hun mening durven uit komen.

Juf Kelly 

Ik vind het fijn om les te geven aan de oudste leerlingen van de school. Het is een groep waar je mee in dialoog kan gaan en die al heel wat talenten bezit. Het is een spannend jaar dat ik graag begeleid. 6A en 6B werken ook veel samen. Onze deur gaat dan open en zo kunnen we gemakkelijker kleinere groepen ondersteunen.
Na school ben ik bij mijn man en zoontje Finn, een flinke kleuter. Ik geniet ook graag van een goed boek om me zo mijn batterijen weer helemaal op te laden.

Juf Inge 

Hoi, ik ben juf Inge. Samen met juf Nele geef ik les aan het zesde leerjaar B en bezorg ik onze pubers een fijn laatste jaar. Ik vind het leuk om met de oudere kinderen van de lagere school te werken, want het is een toffe bende die al heel wat in zijn mars heeft. Thuis heb ik 2 kleinere kindjes rondlopen: een jongen van 5 (Sam) en een meisje van 7 (Jolien). Ook hou ik van sport. Vooral lopen doe ik geregeld. Als je nog vragen hebt, zoek me gerust!

Juf Nele

In wederzijds vertrouwen lesgeven in het 6de leerjaar aan kinderen die op het punt staan een belangrijke keuze te maken, doe ik al jaren en vind ik nog steeds enorm boeiend. Ik ga graag met kinderen in gesprek en probeer hen zo goed mogelijk te leren kennen. Taal en spelling zijn helemaal mijn ding. Op vlak van ICT en media probeer ik me samen met mijn leerlingen nog verder te ontwikkelen. Belangrijk in het leven voor mij? Mijn gezin, mooie vriendschappen, leuke gesprekken en mijn katjes!