Het Groene Eilandje

kleuter- en lagere school

Team lagere school

Juf Amal

Hoi! Ik ben juf Amal en geef les aan het eerste leerjaar. Lesgeven is een passie die ik met heel veel liefde en enthousiasme vervul. Graag naar school gaan, leren, spelen en plezier maken staan bovenaan mijn lijstje. In mijn tropisch klasje vind ik het belangrijk dat je mag zijn wie je bent. Samen vallen en opstaan! 

Juf Laurenne 

Hallo, ik ben juf Laurenne en ben gestart op het Groene Eilandje als zorgjuf in L1 en L2. Toch kriebelde het na enkele jaren om opnieuw voltijds voor de klas te staan.
Ik probeer zoveel mogelijk om, met mijn ervaring als zorgjuf, iedereen mee te krijgen met de les. Omdat lezen in L1 zo ontzettend belangrijk is, zet ik veel in op leesplezier.
Respect, beleefdheid en waarden en normen vind ik ontzettend belangrijk.

Je hebt meer moed dan je weet, bent sterker dan je lijkt en bent slimmer dan je denkt.

Juf Evelien

Mag ik me even voorstellen? Je mag het gerust doorvertellen.
Ik ben juf Evelien. Wellicht heb je me hier al eens gezien?
Ik sta in het tweede leerjaar. Daar zijn de superhelden zichtbaar.
Al van kleins af aan wou ik met kinderen omgaan.
Elk kind is uniek voor mij: de snelle, de trage, de drukke, de kalme, de zotte,…
Stuk voor stuk horen ze erbij! Tot slot wil ik nog zeggen: probeer steeds je eigen grenzen te verleggen.

Juf Sigrid 

Ik ben juf Sigrid en ben ondertussen een manusje van alles geworden in deze school. Ik ben begonnen in de kleuterschool als zorgjuf en ondertussen mee doorgegroeid naar het 2de leerjaar. Eindelijk heb ik mijn eigen klasje. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn bij mij en dat ze mij kunnen vertrouwen. Mijn klasje moet niet alleen aanvoelen als een klaslokaal, maar vooral als een echte thuis.

Juf Lieke 

Hallo, ik ben Lieke, klasjuf van 3A.
Ik ben geboren in Genk, dat kan je misschien nog wel een beetje aan me horen. Samen met mijn vriend Michiel woon ik in Zoersel. We hebben drie huisdieren: twee katten en één konijn. In mijn vrije tijd rijd ik paard en geef ik ook nog paardrijles. Verder hou ik van reizen en nieuwe plaatsen ontdekken.
In mijn klas mag iedereen volledig zichzelf zijn. Het moet een plek zijn waar de kinderen zich goed voelen.

Juf Chadia 

Hoi! Ik ben juf Chadia, de juf van 3B.
Juf zijn is altijd al mijn droom geweest. Ik geniet er enorm van om kinderen te zien groeien op hun eigen tempo. Samen nieuwe dingen ontdekken en tegelijkertijd plezier maken, dat is toch fantastisch?! Voor mij is het belangrijk dat iedereen zich goed voelt en steeds zichzelf kan zijn. 
Hopelijk voel jij je dan ook snel welkom in onze klas! 

Meester David 

Hallo, mijn naam is David Nouwen. Op school ben ik meester. Thuis ben ik papa en echtgenoot. In mijn vrije tijd ben ik loper, tangodanser en muzikant.
Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich goed voelen in de klas. Dat betekent dat ze binnen de grenzen van het mogelijke hun vrijheid kunnen uitoefenen. Een kind dat zich goed voelt in de klas, is een kind dat dubbel zo goed leert.
Om mijzelf goed te voelen, heb ik bijvoorbeeld heel veel planten in de klas en drink ik sloten thee.

Juf Lana 

Ik ben juf Lana! 
Ik werkte 10 jaar achter de schermen in de televisiesector voor programma’s als The Voice, Gert Late Night, De Buurtpolitie, Spoed 24/7... Toch bleven de kriebels om les te geven. Daarom besliste ik om een carrièreswitch te maken.   
In mijn vrije tijd reis, eet en sport ik graag. Een dansles geven, zal er dus niet aan ontbreken! Aan een grote zak chips kan ik moeilijk weerstaan. Maar gezond koken en eten is ook heerlijk. 
Ik vind het belangrijk dat iedereen zich goed voelt in de klas. 

Juf Sara

Hallo, ik ben juf Sara van 5a. Ik hou van de zon, lekker eten, afspreken met vrienden, reizen, lachen en zingen. In het vijfde leerjaar gaan we samen op avontuur. We leren ook Frans spreken. Spannend hé, zo een nieuwe taal.
Ik vind het belangrijk dat iedereen zich goed voelt in de klas. We gaan dus zeker zorgen voor een gezellige en warme sfeer. Pippi Langkous zei ooit: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” Dit motto neem ik mee naar de klas. Tot snel!

Juf Joni

Ik ben juf Joni, de jongste van het team. Met mijn jeugdig enthousiasme kan je mij dit jaar in 5B terugvinden. Voor velen onder jullie ben ik misschien geen nieuw gezicht, want op het Groene Eilandje ben ik de voorbije 2 jaar kunnen uitgroeien tot een echte juf.
In mijn vrije tijd sport ik graag, ben ik te vinden bij de Chiro en geniet ik van reizen. In mijn klas zal er veel ruimte zijn voor persoonlijke inbreng. Welbevinden en betrokkenheid van de leerlingen staan dan ook op nummer één!

Juf Kelly 

Ik vind het fijn om les te geven aan de oudste leerlingen van de school. Het is een groep waar je mee in dialoog kan gaan en die al heel wat talenten bezit. Het is een spannend jaar dat ik graag begeleid. 6A en 6B werken ook veel samen. Onze deur gaat dan open en zo kunnen we gemakkelijker kleinere groepen ondersteunen.
Na school ben ik bij mijn man en zoontje Finn, een flinke kleuter. Ik geniet ook graag van een goed boek om zo mijn batterijen weer helemaal op te laden.

Juf Lien 

Ik ben Lien. Spontane juf doorheen de week, beginnend pianospeelster na de uren, avontuurlijke reizigster tijdens de vakanties en altijd een grote dierenvriend. Als juf werk ik volgens het motto: fouten maken mag, vragen stellen moet. Daardoor is het belangrijk dat leerlingen zich veilig voelen in mijn klas en dat ze zichzelf durven zijn. Door middel van open, eerlijke communicatie help ik de leerlingen om zelfzekere personen te worden die op een beleefde manier voor hun mening durven uit komen.