Het Groene Eilandje

kleuter- en lagere school

Zorgteam

Juf Nancy

(dinsdag en donderdag)

nancy.theugels@so.antwerpen.be

Juf Katrien

(dinsdag en vrijdag)

katrien.dauwe@so.antwerpen.be

Juf Vicky

Ik ben juf Vicky, nieuw op school en zorgjuf. Dit doe ik heel graag, want ik wil de kinderen die het nodig hebben echt een duwtje in de rug geven. Ik wil hen laten voelen dat zij ook heel wat in hun mars hebben en ervoor zorgen dat ze beter kunnen volgen in de klas.
Als ik niet op school ben, vind je me bij vrienden of lees ik thuis een boek met een lekker tasje thee erbij!

Juf Vicky

Juf Sigrid

Juf Laurenne

Ik ben juf Laurenne. Ik geef zorg (ondersteuning) in het 1ste, 2de en 3de leerjaar. Hierdoor kom ik in contact met veel verschillende kinderen, wat voor veel afwisseling zorgt. Ik vind het steeds een uitdaging om elk kind te helpen met zijn/haar eigen behoeften. Door het extra duwtje in de rug, kunnen kinderen veel meer dan ze zelf denken.
Het geeft mij enorm veel voldoening om te zien dat ze zich beter voelen in de klas door de vooruitgang die ze boeken dankzij mijn hulp.

Juf Ellen 

Ik ben juf Ellen. Van opleiding ben ik kleuterjuf, maar dit jaar zal ik de eerste graad ondersteunen tijdens het lezen: een boeiende en toffe uitdaging die ik samen met de kinderen aanga. Naast juf ben ik ook mama van 3 lieve kinderen: Pifte, Casper en Mara. Zij vullen zowat alle vrije tijd op die overblijft. Als er toch nog een gaatje in mijn agenda is, vertoef ik graag in het groen. Lange wandelingen in de bossen samen met de honden, daar kan ik helemaal van ontspannen.

Juf Sara

Juf Nikki

Juf Nadine

Juf Sanne 

Hallo, ik ben juf Sanne: jarig op 17 november, getrouwd en mama van 2 jongens. Sinds 2012 sta ik met enorm veel liefde voor de klas. Mijn klas moet een veilige plek zijn, waar de leerlingen een luisterend oor vinden als ze dat nodig hebben. Ik probeer altijd het ijs te breken door grapjes te maken of gek te doen.
In mijn klas is er ook veel ruimte voor creativiteit en muziek, rust en plezier, denken en doen. Ik kijk er elk jaar naar uit om met een nieuwe klas het leeravontuur aan te gaan.