Internaat

Jeanne Brabants Internaat
Kleine Kauwenberg 27-31
2000 Antwerpen

danielle.wellens@so.antwerpen.be 
Tel: 03/ 502.02.20

Is de afstand van thuis tot op onze school te groot voor jou, dan kan je een kamer huren op het gloednieuwe balletinternaat in hartje Antwerpen. Het internaat, met tuin, is gelegen op een rustige locatie, op wandelafstand van Basisschool Prins Dries en Koninklijke Balletschool Antwerpen (KBA).

Het internaat, administratief verbonden met het KBA, wordt beheerd door Daniëlle Wellens.

Naast het aanbieden van een vaste structuur en regelmaat staan de beheerder en haar team garant voor een veilige, warme, aangename leefsfeer. Zorg en individuele aandacht voor de noden van iedere jongere zijn hun grootste troeven. Er wordt eveneens veel aandacht besteed aan studiebegeleiding, gezonde voeding, ontspanning én rust.

Kostprijs

De kostprijs voor het verblijf op het internaat, van zondagavond 19u tot en met vrijdagochtend, bedraagt € 255,00 per maand.

Weekendverblijven, enkel voor activiteiten georganiseerd door het KBA, worden apart gefactureerd.

Inschrijven

Inschrijven op het internaat kan pas na inschrijving op Prins Dries of KBA; na afspraak met de beheerder van het internaat. Uiterste inschrijvingsdatum: 

Prins Dries: 31/05

KBA: 07/06

Interesse of wil je even een kijkje komen nemen? Neem dan gerust contact op met de beheerder: danielle.wellens@so.antwerpen.be


Omdat meer leerlingen van een internaat gebruik maken, zal leeftijd het criterium zijn bij de voorrangsregeling. Anders gezegd, de jongsten krijgen eerst de keuze voor een plekje op het Jeanne Brabants Internaat. De andere jongeren kunnen terecht in De Spits.

Daar reserveren we jaarlijks nog een dertigtal plaatsen.

Internaat TG De Spits
beheerder@de-spits.be
Tel: 03/2195930
Website: http://www.de-spits.be