Live auditie (auditie voor het 1ste middelbaar)

Audities Antwerpen

De Koninklijke Balletschool Antwerpen

KBA staat garant voor technisch hoogstaand, creatief en dynamisch dansonderwijs op internationaal niveau in Antwerpen. In KBA wordt je opgeleid tot uitmuntende danser met een zuivere klassieke techniek, aangevuld met andere dansvormen.Tijdens deze auditie wordt een klassieke en een hedendaagse dansles gegeven, gevolgd door een korte improvisatie. Indien nodig zal er een screening plaatsvinden met onze kinesist. Een professionele jury selecteert op techniek, verschillende bewegingskwaliteiten, improvisatie, creativiteit, potentieel als danser, algemene motorische coördinatie en motivatie. 

Ga je volgend jaar naar het eerste middelbaar? Heb je al enige danservaring en droom je van een professionele dansopleiding, schrijf je dan in voor de auditie via dit formulier! 
De auditiedagen zullen plaatsvinden op woensdag 13 maart, zaterdag 16 maart en woensdag 20 maart 2019 (enkel leerlingen die naar het eerste middelbaar gaan, kunnen inschrijven/maximum 60 deelnemers)

Voor de auditie ontvangt uw zoon/dochter zijn/haar volgnummer na het betalen van het inschrijvingsgeld (15 euro) aan het onthaal. Vervolgens kan uw zoon/dochter zich omkleden in de kleedkamers en wordt er verzameld in de refter/onthaalruimte. 

Enkele minuten voor de auditie begeleid een begeleider of leerkracht de kinderen naar de auditiezaal. 

Tijdens de auditie wordt de fysiek, de muzikaliteit, coördinatie en artisticiteit van de kinderen getest.

Gelieve aansluitende kledij te dragen voor de auditie. De auditie zal grotendeels plaatsvinden op blote voeten en met blote benen zodat de jury de knieën en voeten (dat wat belangrijk is om een goede danser(es) te worden) goed kunnen zien. Rokjes zijn niet toegestaan. Gelieve ook sokjes en balletschoenen mee te brengen. Indien u auditie doet voor het tweede jaar, gelieve ook pointes mee te brengen (indien mogelijk).

De uitslag ontvangt u voor het eerstvolgende weekend na de auditie (geslaagd of niet geslaagd). Binnen de twee weken ontvangt u van ons een kort verslag met feedback.

Veel succes met de auditie!