Kalender

Slothappening 'Racisme moeten we niet'

19 december 2019
De eerste graad werkt twee weken rond het thema Racisme. Een thema rond duurzaam leven. Op de slothappening kan je een tentoonstelling zien van hun werk en zullen alle leerlingen van B1, B2, B3 en B4 hun talenten tonen in een dansvoorstelling.

Voorstelling januari + JBA / Performance January + JBA

25 januari 2020 - 26 januari 2020
Voorstelling van de Koninklijke Balletschool Antwerpen met een kleine teaser van 'Seasons 4.0' door de Junior Ballet Antwerp. Performance of the Royal Balletschool Antwerp with a small teaser from 'Seasons 4.0' by Junior Ballet Antwerp.

Opendeurdag 2020 - Open doors

21 maart 2020
Door het Corona Virus zal onze opendeurdag worden uitgesteld naar een later tijdstip. Op dit moment is het niet verstandig een samenkomst van veel mensen te organiseren en nemen we misschien een onnodig risico, wat we niet willen voor alle mensen aanwezig. We wachten op de ontwikkeling van het virus om een nieuwe datum te prikken. Hopelijk kan de opendeurdag wel doorgaan in April of Mei.

Graduation Gala 2020

19 juni 2020 - 21 juni 2020
Dé manier om het schooljaar af te sluiten, de Graduation Gala! Naar goede gewoonte zal het weer een spetterende voorstelling zijn! Thé way to finish our schoolyear, the Graduation Gala! To good practice it will be an amazing performance!
Subscribe to Kalender