Graduation Gala 2018vrijdag 22 juni 2018 - zondag 24 juni 2018

Naar goede gewoonte organiseren we een Graduation Gala 2018 om onze laatstejaarsstudenten uit te wuiven.

Podiumervaring is van cruciaal belang in een balletopleiding en we zijn blij dat al onze leerlingen deelnemen aan deze eindejaarsvoorstelling. Vandaag brengen ze u bekende en minder bekende werken van befaamde choreografen, maar ook van eigen choreograaf-leerkrachten.

Dat deze dansopleiding 100% inzet en toewijding vraagt van onze leerlingen is een understatement. Naast een professionele dansopleiding krijgen ze ook een volledig programma aan algemeen vormende vakken, dat hen als jonge volwassenen voorbereid op een plaats in onze huidige maatschappij. Hierbij willen we hen toekomstgericht stimuleren in hun vaardigheden en creativiteit.

Wij willen graag gebruik maken van dit moment om terug te blikken op een jaar vol fantastische en inspirerende momenten.

Samen met u vieren we vandaag in het bijzonder de zesdejaars die, als sociaal-geëngageerde en creatieve jongeren klaar staan om hun plaats in de wereld in te nemen. We wensen hen veel succes in hun leven en verdere danscarrière.

Op een dag als vandaag past allereerst een dankwoord aan het voltallige lerarenkorps en alle medewerkers voor hun inzet dag na dag. Ook de ouders van onze leerlingen willen we bedanken voor hun actieve betrokkenheid en steun.

De editie van het Gala van 2018 is extra feestelijk dankzij de balletbrunch die door onze enthousiaste oudervereniging en de vereniging van de Vrienden van de Balletschool georganiseerd wordt.

Voor ouders en genodigden zijn deze evenementen een ideale manier om elkaar op een aangename wijze te ontmoeten.

B6 blikt terug op hun schoolcarrière met BOLERO als centrale thema.

Bestel nu je tickets op www.danstickets.be! Bent u geïnteresseerd in de Ballet Gala Brunch op 24 juni 2018? Surf dan naar de website van de Vrienden Van De Balletschool.