Kriebel

kleuter- en lagere school

Praatjes

Wij heten Chaimae en Asiye.  Wij zijn vriendinnen.  Ik heet Chaimae en zit al 8 jaar op deze school.  Frans is mijn  lievelingsvak.  Ik zwem graag en speel ook hockey. Kippenvleugels is mijn lievelingseten.  Ariana Grande's muziek hoor ik graag.

Chaimae, 11 jaar

Ik vind dit een leuke school maar moet volgende week naar een andere school en dat vind ik spijtig. Ik hou van zingen en dansen.  Spaghetti eet ik heeeeeel graag. Ik heb nog een broer van 8 jaar en een zusje van 10 maanden oud.

Asiye, 11 jaar

Ik vind dit een leuke school.  Mijn  vorige school vond ik ook leuk, want er was een mega-groot voetbalveld. In het vierde leerjaar kwam ik hier op school.  Ik voetbal heel graag en speel bij FC Merksem. Ik ben spits.  Spaghetti is mijn lievelingseten.  Ik kijk graag naar Nickelodeon en luister graag naar beats.

Mohsen, 11 jaar

Ik hou van zwemmen, dat vind ik heel fijn.  Lasagne is mijn lievelingseten.  hou van lichte kleuren.  Turkse muziek vind ik TOP en Violetta hoor ik heel graag.Turks eten eet ik graag zoals köfte, Turkse pizza, enz...Ik ga meestal op vakantie naar Turkije.  Wij hebben bij mijn opa en oma een villa met een zwembad. Dat is in Kusadasi en dat ligt aan de zee.  Ik wil heel graag kleuterjuf worden.

Beyza, 11 jaar

Ik heet Dina en ik hou van dansen.  Ik wil heel graag gaan hip-hop-dansen. Rijst eet ik heel graag.  Paars is mijn lievelingskleur.  Wij gingen op vakantie naar Bosnië en daarna naar Kroatië aan de zee.  Ik heb nog een broer van 10 jaar en wij zijn een tweeling.  Dat is superleuk!  Ik zit hier echt keigraag op school en juf Britt is een TOPjuf!

Dina, 10 jaar

Ik zit al op school hier van mijn derde kleuterklas.  Meestal zit ik in de A-klas.  Adam is mijn beste vriend.  Ik kijk graag naar Nicktoons en speel graag op de computer het spelletje "Undertale".  Mij lievelingseten is aardappelen, eender hoe ze zijn klaargemaakt...Mijn broer heet Eldin en zit in L3.  Ik heb ook nog twee zussen, Anissa van K1 en Irma van L1.  Ik heb geen hobby maar speel graag met mijn vrienden. Megalovania is de muziek die ik graag hoor.

Elmin, 10 jaar

maya

Ik heet Maya en ik ben twaalf jaar. Ik zit in de klas bij juf Katia en die is heeeel lief...Ik ben de beste van de klas in rekenen, tekenen, turnen, taal en al de rest ook. Ik eet elke dag 5 kilo snoepjes en 3 grote pakken friet met mammoetsaus en augurken. 

JUF MAYA !!!!!

Wat doe jij hier ?? Dit is helemaal niet bedoeld voor juffen of meesters ! Dit is alleen voor de kinderen van de school ! En wat voor onzin kraam jij eigenlijk uit?  Sapperdeboere toch hé !!!

 

Ik kom heel graag naar school.  Juf Sofie en juf Debbie zijn mijn juffen.  Zij zijn heel leuk.  Ik kijk graag naar Nickelodeon.  Ik eet graag frietjes met mayonaise.  Maia-Elena is mijn beste vriendin.  Ik speel graag buiten.  Spaghetti is ook lekker.  Mijn broer en zussen heten Mohsen, Oumaima, Hind en Hajar.  Ik luister graag naar K3 en "K3 loves you" is het mooiste liedje.

Ahlam, 4 jaar

Ik vind het leuk dat de zon schijnt.  Mijn zus en ik sporten en vechten samen, want zij doet karate.  Ik kijk naar K3 op TV.  Ik eet heel graag koekjes, frietjes met ketchup en spaghetti.  En ik drink graag appelsiensap.  Rose is mijn lievelingskleur. 10.000 luchtbalonnen is mijn lievelingsliedje.  Ik wil later graag grote zus worden en ook mama.  

Daniella, 4 jaar

Ik eet heel graag pizza.  Ik kijk naar Jake en kapitein Hook.  Spaghetti eet ik ook graag.  Ik heb geen broer of zus.  Thuis speel ik met mijn pop en als ik 5 jaar word, krijg ik van mama en papa een poppenhuis.  Dat is heel leuk.  Ik heb 2 poezen.  Mijn poes heeft baby'tjes.  Zwart is mijn lievelingskleur.  Als mijn mama slaapt geef ik haar kusjes.  Mama Sè van K3 is het leukste liedje.  

Maia-Elena, 4 jaar

Ik ben Hicham en zit in L3 bij juf Zahia en juf Elke.  Ik doe graag aan sport zoals zwemmen en lopen, maar ik zit ook in een Taekwondo club.  Ik heb al een groene gordel.  Ik eet graag frieten met ketchup.  Thuis kijk ik naar Nickelodeon en het liefst naar Oggy en de kakkerlakken... Huiswerk maken vind ik niet erg, best leuk. Ik luister graag naar Marokkaanse liedjes.

Hicham, 8 jaar

Mijn lievelingseten is puree.  Mijn hobby is rekenen, dat doe ik heel graag.  Ik maak ook graag koprollen en turn graag.  De muziek van Sabrina Carpenter vind ik heel leuk.  Mijn beste vriendinnen heten Karisma, Lamdatu, Sharon en Shannon.  Ik heb 2 broers maar geen zus.  Op televisie kijk ik naar Nickelodeon.  Ik kom heel graag naar school.  Ik zou heel graag kinderdokter worden.  

Wanetta, 10 jaar

Ik heb 4 broers en soms is dat niet zo leuk, een zusje erbij zou leuker zijn.  Juf Winneke is superlief! Sara, Fatima en Soumaya zijn mijn BFF.  We hebben geen huisdieren.  Mijn lievelingsliedje is Closer van The Chainsmokers. Franse les vind ik geweldig ! En mijn lievelingseten is Turkse pizza, door mijn mama gemaakt !

Dilara, 11 jaar

Ik eet supergraag frietjes.  Mijn hobby's zijn met een springtouw springen, voetballen, basketballen en zwemmen.  Mijn BFF zijn Wanetta, Lamdatu, Sharon en Shannon.  Alle juffen hier zijn TOP! Later wil ik heel graag piloot worden maar soms ben ik ook wel een beetje bang daarvoor.  Mijn papa neemt ons vaak mee naar Center Parcs om te gaan zwemmen en daar zijn ook dieren om naar te kijken.  Ik heb 4 zussen en ik had een broer maar hij is overleden want hij was heel ziek.  Ik ben ook al tante, mijn nichtje heet Mina.

Karisma, 10 jaar

Hallo, ik heet Houssem en ik ben 10 jaar.  Mijn klas is 4B bij juf Nancy.  Mijn lievelingseten is kip met frieten en mayonaise.  Op TV kijk ik graag naar de Ninja Turtles en BEN 10.  Ik doe aan Taekwondo hier op school.  Dat vind ik leuk.  Ik wil sportief blijven.  Het Portugese voetbal vind ik het leukst.  Op school doe ik het liefst aan turnen met meester Ivo.  Knutselen vind ik ook wel leuk.  Luisteren naar muziek doe ik niet graag.  Ik heb 3 broers, 2 zijn ouder dan ik en eentje is jonger dan ik.

Houssem, 10 jaar

Mijn naam is Anas en ik speel graag buiten.  Ik vind de school leuk. Ik zit in het eerste leerjaar A bij juf Lana.  Als ik thuis ben, maak ik eerst mijn huiswerk en daarna speel ik met playmobil.  Ik kijk ook graag naar de TV. Ik eet heel graag fruit.  Want dat is ook heel gezond! Ik voetbal soms met mijn papa en mijn zus doet dan ook mee.  Mijn papa werkt op de Luchtbal en mijn mama is poetsvrouw.  Blauw is mijn lievelingskleur.  Taal en rekenen vind ik het leukst.

Anas, 6 jaar

Ik ben de zus van Anas en ik heet Malak.  Ik zit in 1B bij juf Katleen.  Ik eet graag frietjes met ketchup.  Thuis maak ik graag puzzels en speel ik spelletjes op de tablet.  Ik voetbal soms samen met mijn broer en met mijn papa.  K3 vind ik superleuk en ze hebben ook hele mooie liedjes.  10.000 luchtbalonnen is het mooiste liedje.  Ik zing ook graag mee.

Malak, 6 jaar

Ik ben Oskar en hou heel veel van rolschaatsen, zelfs als het winter is.  Ik speel ook graag buiten.  Vlees met aardappelen vind ik heel erg lekker.  Ik ben blond en heb groene ogen.  Oranje is mijn lievelingskleur, want die is echt heel mooi.  De nationale voetbalploeg van Polen is mijn favoriet.  Robert Lewandowski is de kapitein van de ploeg en hij heeft de meeste goals gemaakt van heel zijn ploeg.  

Oskar, 9 jaar