De Leerexpert Schotensesteenweg 252

stedelijk buitengewoon onderwijs

Plantenverkoop

Op zaterdag 27 en zondag 28 april 2024 ben je welkom op Linkeroever waar onze leerlingen Tuinbouw hun plantjes van eigen kweek verkopen.

Gevarieerd aanbod

Fleur jij je tuin of terras ook graag op met wat bloemen, planten en tuinkruiden? Kom dan zeker naar de plantenverkoop van de leerlingen Tuinbouw van De Leerexpert.  

Het aanbod is zeer gevarieerd: van de klassiekers uit grootmoeders tuin tot hedendaagse variaties en soorten. We verkopen ook gevulde hangpotten. Ofwel kies je tussen creaties van de leerlingen ofwel bepaal je zelf welke planten erin komen. De leerlingen vullen de hangpot dan met jouw favoriete planten. Verder zal er ook potgrond te koop zijn.

Opgelet!

  • Je zal niet cash kunnen betalen, enkel met je bankkaart of smartphone.
  • Op voorhand planten reserveren of bestellen is niet mogelijk.

Hamburgers en pannenkoeken 

Tijdens het weekend van 27 en 28 april 2024 zijn er overheerlijke verse hamburgers en pannenkoeken te krijgen en doen de leerkrachten en het personeel opnieuw een bar open.

Plantenbakken vullen en planten kopen op afspraak

Wil je graag je plantenbakken laten vullen met een assortiment naar keuze? Dat kan in mei op afspraak! Hiervoor reserveer je via de reservatiemodule een tijdslot. Je kan de gevulde bakken na 3 werkdagen terug ophalen.

Ook na het plantenweekend kan je nog tot en met 24 mei planten kopen. Ook hiervoor maak je een afspraak via de reservatiemodule. Je krijgt dan 20 minuten om je planten uit te kiezen.

Praktisch

Wanneer: 

  • Plantenweekend: zaterdag 27 en zondag 28 april 2024, telkens van 10 tot 17 uur. Reserveren is niet nodig.
  • Plantenverkoop en plantenbakken vullen op afspraak: op bepaalde dagen van dinsdag 2 mei tot en met vrijdag 26 mei. Maak een afspraak via de reservatiemodule.

Betalen: enkel met bankkaart of smartphone, geen cash

Locatie: wandeldijk 17, 2050 Antwerpen (afdeling tuinbouwmedewerker)