De Leerexpert Schotensesteenweg 252

stedelijk buitengewoon onderwijs

Plantenverkoop

Op zaterdag 29 en zondag 30 april ben je welkom op Linkeroever waar onze leerlingen Tuinbouw hun plantjes van eigen kweek verkopen.

Gevarieerd aanbod

Fleur jij je tuin of terras ook graag op met wat bloemen, planten en tuinkruiden? Kom dan zeker naar de plantenverkoop van de leerlingen Tuinbouw van De Leerexpert.  

Het aanbod is zeer gevarieerd: van de klassiekers uit grootmoeders tuin tot de hedendaagse nieuwigheden. We verkopen vanaf nu ook gevulde hangpotten. Ofwel kies je tussen creaties van de leerlingen ofwel bepaal je zelf welke planten erin komen. De leerlingen vullen deze dan met jouw favoriete planten.

Kies op voorhand jouw favoriete planten uit deze lijst of laat je op het moment zelf verleiden in de serres en tuinen. Er zal ook potgrond te koop zijn.

Opgelet!

  • Je zal niet cash kunnen betalen, enkel met je bankkaart of smartphone.
  • Op voorhand planten reserveren of bestellen is niet mogelijk.

Hamburgers en pannenkoeken 

Tijdens het weekend van 30 en 31 april zijn er overheerlijke verse hamburgers en pannenkoeken te krijgen en doen de leerkrachten en het personeel opnieuw een bar open.

Plantenbakken vullen en planten kopen op afspraak

Wil je graag je plantenbakken laten vullen met een assortiment naar keuze? Dat kan! Hiervoor reserveer je via de reservatiemodule een tijdslot. Je kan de gevulde bakken na 3 werkdagen terug ophalen.

Ook na het plantenweekend kan je nog de hele maand planten kopen, tot en met 31 mei. Via de reservatiemodule kan je een uurslot reserveren. Je krijgt dan 20 minuten om je planten uit te kiezen.

Praktisch

Wanneer: 

  • Plantenweekend: zaterdag 29 en zondag 30 april, telkens van 10 tot 17 uur. Reserveren is niet nodig.
  • Plantenverkoop en plantenbakken vullen op afspraak: op bepaalde dagen van maandag 2 mei tot en met dinsdag 31 mei. Maak een afspraak via de reservatiemodule.

Aanbod:Bekijk het volledige aanbod

Betalen: Enkel met bankkaart of smartphone, geen cash

Locatie: Wandeldijk 17, 2050 Antwerpen (afdeling tuinbouwmedewerker)