De Leerexpert

Schotensesteenweg 252

Restaurant

Onze leerlingen, directie en leerkrachten verwelkomen u graag in ons didactisch restaurant “Den Expert”.
Het restaurant is gelegen op de 1ste verdieping van onze school.

De leerlingen van de kwalificatiefase A en B verzorgen de keuken- en zaaldienst.
Zij leren in een realistische omgeving technieken, attitudes en vakkennis aan.

Na reservatie verwachten wij u om 12 uur.

Wij serveren een lunch bestaande uit een amuse, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert voor de prijs van 20 euro.
De dranken zijn supplementair te betalen.
Het menu verschijnt regelmatig op de website van de school en wordt opgesteld in functie van de lessen.

Wij vragen onze gasten om het restaurant uiterlijk om 14.30 uur te verlaten zodat de andere lessen niet in het gedrang komen.

Heeft u vragen in verband met allergenen en bereidingen? Contacteer ilya.neutjens@so.antwerpen.be.
De menu's zijn steeds onder voorbehoud. Wij werken met dagverse producten.

Cadeaubon kopen?


Via deze link kan je een tafel reserveren.
Uw reservatie is pas definitief nadat u een bevestiging hebt ontvangen!

Wenst u te annuleren? Doe dit zo snel mogelijk en ten laatste vóór donderdagmiddag 12u00 via het annulatieformulier.
Indien u reserveerde, niet annuleerde en niet komt opdagen zijn wij genoodzaakt u de prijs van het menu (€20) aan te rekenen.

Wanneer het restaurant volzet is of onvoorzien niet kan plaatsvinden, brengen wij u tijdig op de hoogte.


MENU

 

25 november 2021

Dikke toast met paddenstoelen en geitenkaas
Stoofpotje van everzwijn, appeltje met veenbessen en gebraiseerd witloof, aardappelkroketjes
Panna cotta van Griekse yoghurt met ananas en gember

 

2 december 2021

Rundscarpaccio met rucola, Parmezaan en Parmezaankroketje
Pladijsfilets “Dugléré” met fijne groentjes en spinazieaardappeltjes
Tarte tatin met vanille-ijs

 

9 december 2021

3 keer garnaaltjes: soepje, kroketje en tomaat-garnaal
Varkenshaasje ”Orloff style” met salie, parmaham en mozzarella, Provençaalse groentjes en rösti
Brussels wafeltje met warme krieken en vanille-ijs

 

16 december 2021

Tempura van scampi’s, oosters slaatje en pittige dip
Vlaamse stoverij met bruine van Westmalle, frietjes, witloof-Waldorf salade met verse mayonaise
Moelleux van chocolade

 

23 december 2021

Grote kuis keuken : restaurant gesloten

 

Do 13 januari 2022

Velouté van witloof met sint-jacobsvrucht en beuling

Bosduif “ clamart” fondantaardappelen Gebakken appeltje met gebrande amandelen

vanille-ijs en crèmeux van zoute karamel

 

 

Do 20 januari 2022

Raviolini’s met salie-boter

Skrei kabeljauw, gegratineerde prei uit de oven, beurre blanc met gevogelte jus

Crêpe “suzette”

 

Do 3 februari 2022

Tataki van tonijn in bouillon van dashi

Speenvarken “Cross & Blackwell “ aardappelgratin

Dessert van mokka & cappuccino

 

Do 10 februari 2022

Rucolaslaatje met scampi’s en Spaanse ham

Gebakken zalmfilet met cannelloni van groene kool en beurre blanc

Poire “Belle Hélène”

 

Do 17 februari 2022

Gegratineerd geitenkaasje met honing en notensla

Luxe versie van een “Videeke” met verse frietjes en waterkers- witloofsalade

Panna cotta van witte chocolade en donkere mousse au chocolat

 

Do 24 februari 2022

Rundscarpaccio met rucola, Parmezaan en parmesankroketje

Pladijsfilets “ dugléré” met spinazieaardappelen

Tarte tatin met vanille-ijs