De Leerexpert

Schotensesteenweg 252

Restaurant

Onze leerlingen, directie en leerkrachten verwelkomen u graag in ons didactisch restaurant “Den Expert”.
Het restaurant is gelegen op de 1ste verdieping van onze school.

De leerlingen van de kwalificatiefase A en B verzorgen de keuken- en zaaldienst.
Zij leren in een realistische omgeving technieken, attitudes en vakkennis aan.

Na reservatie verwachten wij u om 12 uur.

Wij serveren een lunch bestaande uit een amuse, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert voor de prijs van 20 euro.
De dranken zijn supplementair te betalen.
Het menu verschijnt regelmatig op de website van de school en wordt opgesteld in functie van de lessen.

Wij vragen onze gasten om het restaurant uiterlijk om 14.30 uur te verlaten zodat de andere lessen niet in het gedrang komen.

Heeft u vragen in verband met allergenen en bereidingen? Contacteer ilya.neutjens@so.antwerpen.be.
De menu's zijn steeds onder voorbehoud. Wij werken met dagverse producten.


Via deze link kan je een tafel reserveren.
Uw reservatie is pas definitief nadat u een bevestiging hebt ontvangen!

Wenst u te annuleren? Doe dit zo snel mogelijk en ten laatste vóór donderdagmiddag 12u00 via het annulatieformulier.
Indien u reserveerde, niet annuleerde en niet komt opdagen zijn wij genoodzaakt u de prijs van het menu (€20) aan te rekenen.

Wanneer het restaurant volzet is of onvoorzien niet kan plaatsvinden, brengen wij u tijdig op de hoogte.


MENU

 

december 2019

 

dinsdag 3 december

  • Rundscarpaccio met rucola, Parmezaan en parmesankroketje.
  • Pladijsfilets “ dugléré” met spinazieaardappeltjes
  • Tarte tatin met vanille-ijs

dinsdag 10 december

  • Tartaar van verse en gerookte zalm met avocado, komkommer en zure room, foccacia toast.
  • Filet van hertenkalf, rode kool, spruitjes, stevige wildjus met Madeira, aardappelsoesjes.
  • Crème brullée

 

januari 2020

 

dinsdag 7 januari

  • Velouté van witloof met sintjacobsvrucht en beuling
  • Bosduif “ clamart” fondantaardappeltjes
  • Gebakken appeltje met gebrande amandelen, vanille-ijs en crèmeux van zoute karamel

dinsdag 14 januari

  • Raviolini’s met salie-boter
  • Skrei kabeljauw, gegratineerde prei uit de oven, beurre blanc met gevogelte jus
  • Crêpe “suzette”

dinsdag 21 januari

  • Tataki van tonijn in bouillon van dashi
  • Speenvarken “Cross & Blackwell “ met aardappelgratin
  • Dessert van mokka & cappuccino 

dinsdag 28 januari

  • Tempura van scampi’s, oosters slaatje en pittige dip
  • Vlaamse stoverij met bruine van Westmalle, frietjes, witloof-Waldorf salade met verse mayonaise
  • Moelleux van chocolade

 

Februari 2020

 

dinsdag 4 februari

  • Gegratineerd geitenkaasje met honing en notensla
  • Luxe versie van een “Videeke” met verse frietjes en waterkers- witloofslaatje
  • Panna cotta van witte chocolade en donkere mousse au chocolat

dinsdag 11 februari

  • 3 keer garnaaltjes: soepje, kroketje en tomaat-garnaal
  • Varkenshaasje” Orloff style” met salie, Parmaham en mozzarella, Provençaalse groentjes
  • Brussels wafeltje met warme krieken en vanille-ijs

dinsdag 18 februari

  • Vitello tonato met zoetzure groentjes
  • Zeewolffilet met cannelloni van zuiderse groenten, coulis van tomaat
  • Kwark-limoentaartjes met frambozen