De Leerexpert Schotensesteenweg 252

stedelijk buitengewoon onderwijs

Restaurant

Den Expert

Onze leerlingen, directie en leerkrachten verwelkomen je graag in ons didactisch restaurant “Den Expert”. De leerlingen horeca van de kwalificatiefase verzorgen de keuken- en zaaldienst. Zo leren zij in een realistische omgeving technieken, attitudes en vakkennis aan.

Onze lunch voor 25 €

Op donderdagmiddagen serveren wij een lunch voor 25 euro bestaande uit een:

  • amuse
  • voorgerecht
  • hoofdgerecht
  • dessert.

De dranken zijn supplementair te betalen.

Het menu kan je onderaan de pagina bekijken.

Reserveren in ons restaurant

Je kan enkel komen lunchen na reservatie. Via deze link kan je een tafel reserveren.
Je reservatie is pas definitief nadat je een bevestiging hebt ontvangen!

Wil je annuleren? Doe dit zo snel mogelijk en ten laatste vóór maandag 12u00 via het annulatieformulier. Als je niet annuleerde en niet komt opdagen, zijn wij genoodzaakt je de prijs van het menu (25 €) aan te rekenen.
 

Wanneer het restaurant volzet is of onvoorzien niet kan plaatsvinden, brengen wij je tijdig op de hoogte.

Jouw restaurantbezoek praktisch

Hou rekening met de volgende zaken als je komt lunchen in ons restaurant:

  • we verwachten wij je om 12 uur stipt.
  • We vragen je om het restaurant om 14.30 uur ten laatste te verlaten. Zo komen de andere lessen niet in het gedrang
  • Het restaurant is gelegen op de 1ste verdieping van onze school.

Heb je vragen in verband met allergenen en bereidingen? Contacteer ilya.neutjens@so.antwerpen.be.
De menu's zijn steeds onder voorbehoud. Wij werken met dagverse producten.

Cadeaubon voor Den Expert kopen?

Wil je graag iemand verrassen met een cadeaubon voor ons restaurant Den Expert? Stuur ons dan een mailtje via de knop hieronder en wij doen het nodige!

> Ik wil een cadeaubon kopen

 

Menu’s restaurant tot en met Paasvakantie 2023

Datum Menu

12 januari 2023

Velouté van witloof met sint-jacobsvrucht en beuling

Bosduif of eend“ clamart” met fondantaardappeltjes

Gebakken appeltje met gebrande amandelen, vanille-ijs en crèmeux van zoute karamel

19 januari 2023

Raviolini’s met salie-boter

Skrei kabeljauw, gegratineerde prei uit de oven, beurre blanc met gevogelte jus

Crêpe “suzette”

 26 januari 2023

Rundscarpaccio met rucola, Parmezaan en parmesankroketje

Pladijsfilets “ dugléré” met spinazieaardappelen

Tarte tatin met vanille-ijs 

2 februari 2023

Tataki van tonijn in bouillon van dashi

Varkensribstuk “Cross & Blackwell “ aardappelgratin

Dessert van mokka & cappuccino 

9 februari 2023

Rucolaslaatje met scampi en Spaanse ham

Victoriabaars met cannelloni van groene kool en beurre blanc

Poire “Belle Hélène” 

16 februari 2023

Gegratineerd geitenkaasje met honing en notensla

Luxe versie van een “Videeke” Met verse frietjes en waterkers- witloofslaatje

Panna cotta van witte chocolade en donkere mousse au chocolat

2 maart 2023

Zuiderse tomatensoep met gedroogde ham en bruchetta

Gebraden Parelhoen uit de oven met appelcompote, seizoenslaatje en gebakken aardappeltjes, jus met calvados

Mousse van witte en donkere chocolade

9 maart 2023

Buratta met geconfijte tomaten, gebakken gamba en schaaldierenjus

Gebakken zalm, Chinese kool, zoetzure groentjes, gebakken rijst

Javanais, zoute karamel, vanille-ij

16 maart 2023

Kaaskroketjes

Stoofpotje van kip met kokos en curry, grote gamba Gebakken rijst “nasi stijl”

Soepje van rood fruit en watermeloen, lemon-cheesecake

23 maart 2023

Avocado – aspergeslaatje met grijze garnalen

Lamskroontje, jonge erwten “Clamart”, aardappelgratin, gestoofde lente-ui

3 kazen, vijgencompote, notentoast 

30 maart 2023

Aspergesoep, toast met roerei en garnaaltjes

Catch of the day, lente-ui en asperges, kruidenroom

Triffle van aardbeien, meringue en crémeux van mascarpone