De Leerexpert

Buitengewoon onderwijs op maat

August Leyweg 4

De Leerexpert August Leyweg 4 is een kleuter- en lagere school voor kinderen die kampen met ernstige emotionele en/of gedragsproblemen, ook in combinatie met een autisme spectrumstoornis (type 3).

 

Meld je aan vanaf 19 maart

​Onze school volgt de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad met betrekking tot het coronavirus. Hierdoor zijn er geen infomomenten meer op school en kunnen wij jou niet persoonlijk helpen bij het registreren van een aanmelding.

Hoe geraak je aan informatie over onze school?

De school blijft bereikbaar via telefoon om je vragen te beantwoorden op het nummer: 03 242 01 30.
Je mag ook vragen per e-mail stellen op dit e-mailadres: augustleyweg4@leerexpert.be. Wij antwoorden zo snel mogelijk. Noteer ook je telefoonnummer, dan bellen wij jou op.
Download hier de presentatie over de school voor ouders.

Waar en hoe krijg je hulp bij je aanmelding?

Meld je kind aan voor het buitengewoon basisonderwijs tussen donderdag 19/03/2020 9.30u en vrijdag 03/04/2020 17.00u via Meld je Aan

  • Telefoonhulp van de school: De school geeft telefonische ondersteuning en kan op jouw vraag de aanmelding in het systeem registreren.
  • Je mag ook vragen per e-mail stellen op dit e-mailadres: augustleyweg4@leerexpert.be. Wij antwoorden zo snel mogelijk. Noteer ook je telefoonnummer, dan bellen wij jou op.
  • Telefoonhulp van het CLB: De CLB-medewerker die je kind begeleidt of zijn/haar collega kan je ook helpen bij de aanmelding. Bel daarvoor naar jouw CLB.
  • Telefoonhulp van de Helpdesk Meld je aan: Je kan elke weekdag van 9u tot 16u bellen naar het gratis nummer 0800 62 185. Ook zij helpen je verder.