Basisopleidingen Opleidingsvorm 3 De Leerexpert

In de opleiding Basis bouw leer je metselen, bekistingen maken, betonneren en voegwerken uitvoeren. Ook het plaatsen van wand- en vloertegels behoort tot deze basisopleiding.

Symbool lasmasker

In de opleiding Basis metaal leer je hoeknaadlassen, sanitaire en verwarmingsinstallaties monteren, plaatbewerking uitvoeren en onderdelen samenstellen.

In de opleiding Basis mobiliteit leer je banden herstellen en vervangen, carrosserie voorbewerken en fietsen onderhouden en herstellen

In de opleiding Basis hout leer je hout machinaal bewerken om die houten elementen vervolgens te behandelen, te monteren, te plaatsen en af te werken.

In de opleiding Basis logistiek onderhoud leer je netheids- en schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren en ontdek je andere ondersteunende, logistieke en huishoudelijke taken.

In de opleiding Basis confectie en textielverzorging leer je kleding en confectie samen te stellen. Ook het verzorgen van textielartikelen hoort daarbij.

In de opleiding Basis organisatie en logistiek leer je alles om aan de slag te gaan als onthaalmedewerk(st)er in een organisatie en leer je logistieke taken binnen een magazijn en winkel uit te voeren. Ook het werken met interne transportmiddelen en het verpakken van producten hoort daarbij.

In de opleiding Basis horeca leer je eenvoudige warme en koude gerechten te bereiden. Ook de vaat en het schoonmaken van oppervlakken, ruimtes en sanitair en de zorg voor wasgoed horen daar bij.

In de opleiding Basis groenvoorziening en -decoratie leer je planten en zaaien, tuinen en groene zones onderhouden, snoeien, gewassen verzorgen, telen en oogsten. Ook bloemwerken en plantenarrangementen samenstellen horen daarbij.