Bezoek onze buitengewone scholen van De Leerexpert

Voor wie en waarom?

Ben je een CLB-medewerker, zorgcoördinator, leraar uit het gewone onderwijs of een andere professional met interesse in het buitengewoon onderwijs? Wil je als ouder je kind inschrijven in een buitengewone school?

Kom dan zeker eens langs in een van de buitengewone kleuterscholen, lagere scholen of buitengewone secundaire scholen van De Leerexpert, stedelijk buitengewoon onderwijs Antwerpen. Geen betere manier dan een bezoek om voeling te krijgen met een school. Je krijgt bovendien snel een beeld van hun werking, visie en troeven

De meesten van onze scholen organiseren vaste infomomenten voor ouders en/of professionelen. Sommigen ontvangen je graag op afspraak. Hieronder vind je het overzicht van alle bezoekmomenten.

> Ik wil een buitengewone lagere school of kleuterschool bezoeken

> Ik wil een buitengewone middelbare school bezoeken

Onze Leerexpert-scholen

Wij bieden bijzonder kleuteronderwijs, bijzonder lager onderwijs en bijzonder middelbaar onderwijs aan voor Type Basisaanbod (1 en 8), Type 2, Type 3, Type 4, Type 5, Type 6, Type 7 (STOS) en Type 9 verspreid over 14 scholen. Onze BuSo-scholen bieden Opleidingsvorm 1 (OV1), Opleidingsvorm 2 (OV2), Opleidingsvorm 3 (OV3) en Opleidingsvorm 4 (OV4). Meer dan 800 experten zorgen voor een aanpak op maat van elk kind. Als je kiest voor een Leerexpert-school, zit je kind zeker goed.