De Leerexpert

Buitengewoon onderwijs op maat

G-voetbal

Kick Off

G-voetbal is een initiatief van Tim Huygen, leerkracht lichamelijke opvoeding secundair. Hij merkte zo’n 5 jaar geleden op, dat sommige leerlingen van Burchtse Weel nood hadden aan een nuttige vrijetijdsbesteding. Waarom niet voetballen? Maar de zoektocht naar een ideale sportomgeving was niet zo makkelijk.

Vrijwillige coaching

De leerlingen worden begeleid door een sterk pedagogisch gediplomeerd team dat ervaring heeft met lesgeven in het buitengewoon onderwijs. Esteban, Ilja, Stéphane en Tim zijn allen regenten lichamelijke opvoeding. Daarnaast vult Charis het team perfect aan, zij is kinesiste van opleiding. Dit maakt dat ze op maat de beste coaching, steun en begeleiding kunnen geven.

Ouderlijk enthousiasme

De ouders staan telkens weer klaar aan de zijlijn om te supporteren voor hun favoriet. Nooit voelen zij teleurstelling en ze zijn erg blij dat er zo een initiatief als G-voetbal bestaat. Een veilige haven waar zoonlief zich naar eigen zeggen helemaal als Messi  of welke topspeler dan ook kan ontplooien. De ouders openbaren stuk voor stuk ook hun dankbaarheid naar de trainers toe.

Wil je graag op de hoogte blijven van de G-voetbal?