De Leerexpert

Buitengewoon onderwijs op maat

Opleidingsfase: 2de en 3de jaar

Kies jouw opleiding en school

Klik op de opleiding voor een filmpje en meer info

De Leerexpert
Schoolstraat

De Leerexpert
Begijnenvest

De Leerexpert
Schotensesteenweg 252

Grootkeukenmedewerker
Je leert maaltijden bereiden, keukenmachines bedienen, opdienen, opruimen en afwassen.

 

Hoeklasser
leerling met veiligheidsmasker aan het lassenJe leert verschillende lasmethodes, machines bedienen, band- en montagewerk.

 
Logistiek assistent in ziekenhuizen en zorginstellingen
leerling oefent techniek op andere leerling met leerkrachtJe leert bedden opmaken, kamers onderhouden, patiënten vervoeren en maaltijden bedienen. 

Magazijnmedewerker
leerling gehurkt voor magazijnrekkenJe leert goederen ontvangen, opslaan en verzenden, een heftruck bedienen en een inventaris van de voorraad maken.
   

Metselaar
leerling aan het metselenJe leert basistechnieken voor metselaar en basistechnieken bij betonconstructie, bekisten, grond- en funderingswerken, metselwerk in opstand, voegwerk en bestrating.
 

Onderhoudshulp in instellingen en professionele schoonmaak
leerling onderhoudshulp oefent met poetsmachineJe leert professionele schoonmaak en poetsmachines bedienen om te gaan werken in ziekenhuizen, zorgbedrijven, kantoren, scholen, bedrijven.
 

 
Plaatslager
leerling oefent techniek plaatslagen op oude autoJe leert carrosserie, auto-onderhoud, bankwerk, demonteren en monteren, plaatwerk, lassen, fietstechniek en sleutelvaardigheden.
 

 
Schilder-decorateur
leerlingen schilderen muurJe leert schilderen en behangen, vloerbekleding en raamdecoratie plaatsen.
 

 
Tuinbouwarbeider
leerlingen met tuinbouwmachineJe leert tuinen onderhouden, telen, grond bewerken, zaaien, planten, oogsten, met machines werken en seizoensgebonden taken verrichten 
   

Wasserijoperator
Leerlingen oefenen professioneel strijkenJe leert professionele wasmachines bedienen, strijken en mangelen van textiel (werkkledij, lakens,...) voor industriële en zorginstellingen.
   

Werkplaatsschrijnwerker
leerling aan houtsnijmachineJe leert hout bewerken zoals schaven en zagen, eerst met de hand en dan met machines.
   

Winkelhulp
Leerkracht Hans met leerling en kartonnen dozen Je leert klanten bedienen, de winkel onderhouden en bevoorraden, de producten presenteren en werken aan de kassa.